- 25 Aralık 2008
- 244
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım beşiğinde yatıyor ama artık küçük geliyor çünkü ayağını neredeyse kafasına yakın yerde olan beşiğin demirine koyuyor nasıl yapıyor anlamıyorumlmaz:sırnaşık şey
birkaç gündür büyük karyolasında yatırıyorum ama ondada alan geniş dönüp duruyor uyanıyor:roflol: yani bende ne yapacağımı şaşırdım
oğlum 5 aylık oldu ve ben halen beşiğinde yatıramıyorum.çok hareketli bi bebek.uyurken bile dönüp duruyo. bende yer yatağı yaptım yerde yatırıyorum.ama gene huzursuz. siz napıyosunuz mart anneleri bebekleriniz yataklarındamı yatıyor.kafamçokkarıştı
Canım işin çok zor sende giysilerinden bïrini yanına koy onun kokusuyla uyur inş:ecrin_bebek:maalesef benim oğlum hepinizinkinden daha fena durumda.ilk günler kucağımda emzirip beşiğine bırakıyordum ama annemin önerisiyle yattığım yerden emzirmeye başladım.ve maalesef benim sıpam keyfine düşkün çıktı ve yattığı yerden emmeye alıştı.5 aydır birlikte yatıyoruz.çift kişiliğe sığmadığımız için eşimde dahil hep beraber salona taşındık.memeyi ağzına almadan uymuyor.en kötüsüde dışarı çıktığımızda yattığı yerden emmek istiyor.gittiğim yerlerde koltuk yada yatak arıyorum valla.ay çok zor ya.mememi ağzına dayamadan uymuyor,çektiğim anda sıçrıyor,uyanıyor.gece uykusu çok iyi ama gündüzleri gözünün içine bakıyorum uyusun diye.cin gibi valla.eğer yanında yatarsam gündüz uyuyor ama iş güç yüzünden olmuyor.neyse.kısacası benimki ne yatak ne beşik.ben nerdeysem orda yatıyor.allah bütün annelere yardım etsin.evlat büyütmek kolay değil...