• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Oğlum, uyurken çıldırıyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cansu_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
114
4
66
Ankara
Merhabalar, çok kötü durumdayım. Yardımlarınıza ihtiyacım var. 10 aylık bir oğlum var. Ayağımızda sallayarak uyutuyoruz malesef ki. Başka bir şekilde uyumayı reddediyor. Son iki haftadır uyurken bildiğiniz sinir kirizi geçiriyor. Uyumak istemiyor. Kalkıyor bağırıp çağırıyor. Sürekli ağlıyor. Artık omuzuma yatırıp sürekli yürüyerek uyutabiliyorum. Ama onun öncesinde yarım saat ağlıyor. Bu her uykuda böyle. Çalışıyorum ve annem bakıyor ben olmadığımda, oda başa çıkamıyor. Ne yapmam lazım? Aynı durumda olanlar var mı? Psikolojik bişey mi? Bu hali beni çok endişelendiriyor.

Merhabalar, çok kötü durumdayım. Yardımlarınıza ihtiyacım var. 10 aylık bir oğlum var. Ayağımızda sallayarak uyutuyoruz malesef ki. Başka bir şekilde uyumayı reddediyor. Son iki haftadır uyurken bildiğiniz sinir kirizi geçiriyor. Uyumak istemiyor. Kalkıyor bağırıp çağırıyor. Sürekli ağlıyor. Artık omuzuma yatırıp sürekli yürüyerek uyutabiliyorum. Ama onun öncesinde yarım saat ağlıyor. Bu her uykuda böyle. Çalışıyorum ve annem bakıyor ben olmadığımda, oda başa çıkamıyor. Ne yapmam lazım? Aynı durumda olanlar var mı? Psikolojik bişey mi? Bu hali beni çok endişelendiriyor.

çalışan anneler hep aynı sorunu yalıyor sanırım
ben çalışan biri degilim ama çevremde çalışan anneler hep aynı şeyleri anlatıyorlar
çocuk gün içinde sizi özledigi için uykuyu istemiyor
onunla daha fazla ilgilenip daha fazla zaman ayırın bebeginize

Azı dişlerine baktınmı onlarda çıkıyo olabilir. Benim kızımda da aynıseyler olmuştu uykusundan çığlık atarak uyanıyodu.meger azı dişleri çıkıyomuş.

benim oglumda aynı şekildeydi tavana asılan hamak beşiklerden aldım ona rahatladım.onun içine girince susup uyuyor hemen.sende bi dene istersen çokta pahalı bişiy degil

Back