Oğlum uyumuyor

BERFUmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
151
0
26
İstanbul
1 yaşında bir oğlum var ve uyku problemimiz var gece neredeyse hiç uyumuyor akşam yatış saatimizi bir türlü düzene koyamadık akşam üzeri uyuyor 7 gibi falan uyanıyor ve gece hiç uyumuyor gündüz hiç uyutmamayı denedim ama gece yine uyumuyor ne yapmam hakkında bilgisi olan arkadaşlar önerilerini söyleyebilirmi uyku düzenimiz için ne yapabiliriz

gündüz hiç uyutmamaya devam,gece erken yatırmaya çalışmaya da devam:) Allaha şükret dua aoku,olacak canım,sadece birkaç gün sabret.uyumadan ne kadar durabilir ki:))

Merhaba;benim arkadasimin ogluda uyumuyordu kiz uykusuzluktan zombi gibi dolasiyordu .Doktora goturduler sonunda doktor bebegin uyumayi ogrenemedigini bazi bebeklerde bunun olabilecegini soylemis ve surup vermis uyumasi icin biraz boyle uyusun alissin demis.Bence doktorunuza bi danisin( ki buyuk ihtimalle sormussunuzdur)kroniklesmeden onlemini almis olursunuz.Uykusuzluk anneyi de cok yipratan bir sey!!!!

Merhaba;benim arkadasimin ogluda uyumuyordu kiz uykusuzluktan zombi gibi dolasiyordu .Doktora goturduler sonunda doktor bebegin uyumayi ogrenemedigini bazi bebeklerde bunun olabilecegini soylemis ve surup vermis uyumasi icin biraz boyle uyusun alissin demis.Bence doktorunuza bi danisin( ki buyuk ihtimalle sormussunuzdur)kroniklesmeden onlemini almis olursunuz.Uykusuzluk anneyi de cok yipratan bir sey!!!!

1 yaşındaki çocuğun gündüz uykuyu bırakması bence doğru değil 4 - 5 yaşına kadar devam ettirilmeli..

Benim oğlum da canımı okuyordu uyku yüzünden eşim 2. çocuktan korkuyor =))) gerisini siz düşünün artık nasıl bir halde olduğumuzu..

Tavsiyem sabah 7 de 7.5 da uyandırın saat 12 gibi zaten uykusu gelir..Bu arada 20 dakika yarım saat hava almasını sağlayın kapının önüne bile çıkarsınız olur..Temiz hava uyku için es geçilemez bence uyumadan önce yıkamak bunlar bende işe yaramıştı.. gündüz 1 / 2 gibi bile uyusa iyi ama akşam en geç saat 10 da yatak da olmalı..

Kendinize göre saatleri ayarlayın ama erken kalkmak inanın şart.. TAM 1 HAFTA sabırla dikkat edin sonra inşallah Rabbimin de izni ile ayaklarını uzatıp dinleneceksin arkadaşım..

Bu arada o 1 hafta bende biraz uzamıştı 15 güncük kadar :D :D tam 15 gün deli gibi uğraştım ve başardım aile apartmanında oturuyorum..Eşimin ailesi gelince çok sesli konuşuyorlar bir de kayınpederim inadına nedendir bilinmez uyandırmak için bağırırdı uyanırdı ağlardı deli olurdum..O yüzden benim düzen rotarlı oldu :D :D :D

Benim Oglumda neredeyse hic uyumuyor ancak ben ilac surup vs karsiyim. Aksam yemegini yedirdikten sonra uarim biberon kadarıyla anison cayi iciriyorum. Hem rahatlatır bebeği hemdenogun olmasa bile ertesi gun goreceksin mis gibi uyuyor.haftada 2 kere uygulayarak duzene sokmaya çalışabilirsiniz bebeginizi.ustelik doktorlarda bu caylari öneriyor. Umarim bir an once hallolur problem.

benimde 22 aylık oğlum var amaa maaşallahh :nazar: çok şükür uykumuz ii 1,5 - 2 saatlik gibi öğlen uykusu var akşamda en geç 10

uyur sabah 7,5-8 de kalkar benimde tek sıkıntım iştahıııııı :26::26::26:

akşam 7 de uykudan kalkan bi bebiş nası bidaha erken yatsın kii :52: öğlen uykusundan en geç 3 yada 4 te uyanmış olması gerekiyo ki akşamdan erken uyusun umarım işine yarar allah kolaylık versin canım

Back