oğlum uyumuyoooooor

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
merhaba arkadaşlar
benim 8 aylık bir oğlum var.oğlumun uyku düzenini size yazıyorumç
gündüz 4 saatte bir 15 dakikalık kestirmeler.
akşam 11 de uyur sabah 8 de kalkar.
gece de 4-5 kez uyanıyor.

ben hiç şöyle 4 saatte olsa deliksiz uyuyamıyorum.böyle hep uykumu alamamış haldeyim.beynim uyuşmuş gibi ne yaşadığımı bile anlamıyorum.gecem gündüzüm bir olunca sanki hep aynı gün devam ediyormuş gibi oluyor.
gündüz 15 dakikalık şekerleme dışında hiç uyumuyor o da bir şeye yaramıyor zaten.şöyle 2 saat uyuyacak ki ben de az kendime vakit ayırayım,kafamı dağıtayım ya da uyuyayım.bütün hayatımın hakimi olmuş durumda ufaklık.

internette bebekler 16-20 saat arasında uyur diyor.benimki 24 saatte toplam 8-9 saat uyuyor ki bu benim uykuya duyduğum ihtiyaçtan bile az.

doğduğu günden beri böyle ya hiç uykusu yok. ne yapayım ben bir akıl verin.

Okudugum bir kitapta besle-temizle-aktivite-uyku-sizin zamaniniz yazıyordu
Bu sıra takip Edilmeli
Boylece rutin oluşturulmalı
Mesela 9gibi gece mamalari var icinde melisa falan bulunuyor
Uyku yapar
Ya da 8gibi yogurt yedir uykusu gelir
Oglum 6,5aylik
Yogurt yedikten yarim saat sonra derin uykuya dalar.
Kestirme uykularından uyaninca aktivite yaptırma
Uykuya geçmesine ağırlık versen olmuyor mu
Büyümüş senin bebek, yağınca sabaha kadar uyanmaları gerek aslında

sen bence dua et gece biraz da olsa uyuduguna.benim oğlum 5 aylık ve gece hiiiiiiiiç uyumuyor.gündüz de hiç belli olmuyo toplasan en fazla 3 saat.kafayı yemek üzereyim.artık gece olsun istemiyorum inanın. gece ben yatırıyorum 15 dk sonra uyanıyo.tekrar sallıyorum uyuyo yıne 15-20 dk sonra tekrar emzırıp yatırıyorum tam dalıyoruz yıne aglama sesi.sabaha kadar böyle.artık başım ağrıyo uykusuzluktan.çıldırmak üzereyim.sinirden ağlıyorum bazen.bu günler bitecek mi?yaşlandıgımı hissediyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…