Oğlum sürekli hastalanıyor

Beybipattis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
2.445
5.098
158
Merhaba hanımlar
1bucuk yaşında oğlum var. Doğduğundan beri surekli hastalanıyor. Ayda en az 2 kez ateş, kusma, grip illa ki birşeyler oluyor. Gerçekten artık çok yoruldum.
Detaylı doktora götürdük.tahliller yapıldı. Bağışıklığı orta düşük dendi. Balık yağı vs kullandım. Sürekli her hastalandığında crp yükseliyor, antibiyotik tedavisi uygulanıyor. Artık ilaç vermek istemiyorum.
En son bayramda hastalandı. serumlar, iğneler. Şimdi yine hasta, ablaları biraz nezle gibiydi,dikkat etmeme rağmen bulaştı. Kusmaya başladı,ağzı burnu akıyor.
Takviye vs önerisi olan varsa yazsın lütfen.cok üzülüyorum bebeğim sürekli hasta

Emziriyor musunuz

Alerjik testlerini yaptırın. Alerjik problemleri olan çocuklar çok sık hastalaniyorlar. Benim yegenim de öyle.. Kardeşimin doktoru, hasta olmasını engelleyebilmek için hasta olsun veya olmasın devamlı burnuna nazal yıkama yapması gerektigini soylemiş. Temizlemedigi taktirde her seyden cok kolay bi sekilde enfeksiyon kapabiliyor.

Tamam yaptırayım bende. Zaten sarışın bir bebek. Alerjik bünyesi olduğu kesin.
Burnunu sık sık temizlerim ama yıkama yapamıyorum, korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…