• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oğlum sürekli göğsümü ısırıyor:((nasıl vazgeçirebilirim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlemisdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
98
1
86
42
Kırşehir
Arkadaşlar benim oğlum 7 aylık çok fazla ek gıda yemiyor.1 aydır emmeside problem 5-6 saat emmek istemiyor.Bazen emiyor bazen emmemek için ağlıyor.2 gündür de emzirmeye çalıştıkça göğsümü ısırıyor.alt iki dişimiz 4,5 aylıkken çıktı.tepki vermemeye çalışıyorum.Ama bu sabah müthiş canımı yaktı.Ne yapmalıyım?Tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız?

burnunu sık canım hem ağzını açmak zorunda kalacaktır hemde caydırıcı olacaktır...ağlasada her yaptığında sık ağlayarak o seni vazgeçirmesin..
çocuğum yok ama ben küçükken öyle yapıyomuşum annem burnumu sıkarak vazgeçirmiş beni ki ben bide normalde de ısıran bi çocukmuşum ...umarım faydası olur...dene bakalım

Benimkinin 8 dişi var bi ısırdımı kopuyor sanıyorum, derin uykuya dalana kadar emer, sonra bırakırken ısırıyor, canımızın yanacağını bilmiyorlarki, 7 aylık bir çocuğa tepki versende vermesende anlamaz zaten. Bazı çocuklar ısısıryor işde.

Back