• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oglum sunnet oluyor ve ben cok korkuyorum yardim...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

maggie75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
29
0
86
İstanbul
Arkadaslar merhaba oglum 6,5 aylik son zamanlarda cisini yaparken pipisi balon gibi oluyor ve zorlaniyordu.Doktorumuz sunnet olmasi gerek dedi.ALLAH nasip ederse bu cuma olacak ve ben cok korkuyorum.ALLAH hepimizin evladini korusun.Bakimi nasil oluyor arkadaslar, sunnetten sonra neler yapmam gerek, altini baglayabilecek miyim?Ne kadar zamanda iyilesir?Tecrubesi olanlar paylasirsa cok sevinirim.Sevgiler....

benım oglum uc bucuk aylıkken sunnet oldu bır haftada gectı

ılk gun zor gerısı sukur ıyıydı

kolay gelsın

geçmiş olsun canım benim de oğlum idrar yolu enf geçirdi ve tekrarladı maalesef doktorumuz sünnet olması gerektiğini söyledi. 9. ayda sünnetini yaptırdık bizde senin gibi endişeliydik ama benim minik erkeğim bizi hiç üzmedi lokal anesteziyle oldu ağlamadı bile 15 dk bitti.. eve geldk 1 saat falan huzursuzlandı doktorumuz fitil kullanmamızı önerdi. yaklaşık 2 saat sonra bizimki gayet rahat emekliyor kanepelere tutunarak yürüyordu.. çok rahat geçti anlayacağın.. erken olması bir avantaj hiç korkma.. bir krem verdi onu kullandık bitince ve bezden çıkıncaya kadar zeytinyağı kullanın pipisi zarar görmesn dedi..
şimdi 14 aylık oğlum hergün olmasa da 2 günde bir zeytinyağı sürüyorum..

Arkadaslar merhaba oglum 6,5 aylik son zamanlarda cisini yaparken pipisi balon gibi oluyor ve zorlaniyordu.Doktorumuz sunnet olmasi gerek dedi.ALLAH nasip ederse bu cuma olacak ve ben cok korkuyorum.ALLAH hepimizin evladini korusun.Bakimi nasil oluyor arkadaslar, sunnetten sonra neler yapmam gerek, altini baglayabilecek miyim?Ne kadar zamanda iyilesir?Tecrubesi olanlar paylasirsa cok sevinirim.Sevgiler....

canım geçmiş olsun korkma benim oğlumda 1 yaşında sünnetle birlikte su fıtığı amelyatı oldu 3 günde sünnet dikişleri düştü banyo yaptı altını bağlamaktan korkma sorun olmuyo istersen kilotta satılıyo onu takıp altını bağlaya bilirsin geçmiş olsun

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar.Anne yuregi iste ....Insan ister istemez kaygilaniyo.Doktor hafif bisey koklatilacak dedi yani lokal olmayacak sunnet biraz da beni bu korkutuyo ama dediginiz gibi ALLAH'in izniyle iyilesir oglum

4,5 aylık oğlumun idrar yollarında enfeksiyon çıktı tekrarlanabiliyormuş aynı zamanda tek çözümde sünnetmişbizde yaptırmayı düşünüyoruz.ama senin gibi bende çok korkuyorum inş.hayırlısıyla kurtulur

Back