Sünnet Oğlum sünnet olacak

Keşke daha erken yaptırsaydınız. 11 aylık bebek emekliyordur yürüme zamanı gelmiş hareketlidir. Moralinizi bozmayayım ama zor olur diye düşünüyorum. İlk oğlumu 30 günlükken ikinciyi 3 aylıkken yaptırdık 1 haftada tamamen iyileşiyor hareket dönme falan olmadığı için çok rahat oluyor. Küçük oğlum şu an 11 aylık. şu an üstüme tırmanmaya çalışıyor. Bilemedim yani bu aylarda yaptıran arkadaşlar vardır belki

45 günlükken yaptırmıştım oğlumun sünnetini cocuk cerrahı,lokal anestezi ile yapmıştı. Krem vermisti doktoru,bezini açtıkça sürdüm,hic ağlamadı operasyon sonrasında,ben ağlamıştım o içerdeyken hıçkıra hıçkıra ama oğlum anlamamıştı hiç birşey. Kontrole gidince de bandaj gibi bir parça vardı,onu çıkardı doktor,onda ağlamıştı azıcık.
Zaten 4 aya kadar lokal anestezi ile yaparım,4 aydan sonra hareketleniyorlar genel anestezi demişti doktorumuz. Bizde küçükken eşimle gidip yaptırdık,ailelere bile söylememiştik.
Doktorunuzu dinleyin,o sizi doğru yönlendirecektir.
Geçmiş olsun

Eşimin kuzeninin çocuğununda öyleydi canım. 2 yaşında ameliyat oldu sünnette olmuş oluyor tabi. Şu an 5 yaşında gayet iyi.

Ben iki aylıkken yaptırdım bi kere ağladı bi saat falan belki ama sonra ağlama falan olmadı geçti gitti çok şükür. Normal sünnet olmuştu dikişli. Normal bebek bezi kullanmıştım ama sizin bebek biraz daha büyük hareketlidir.

Ben 3.5 yaşında iken yaptırdım oğlumu. Uyandırıp getirdiler yanıma ağlıyordu oda korkudan sanırım su istedigi icin ortaligi biribirine katti dikisleri açılacak diye cok korktum aşırı suya düşkün olduğu için bu kadar yaygara koparmıştı o hengâmede ilk çişinide yaptığı için bir daha zorlanmadık biz. Sakinleştirici yaptılar uyudu. Sonrasında çiş yaparken de ağlamadı, acıyor demedi hiç. Sabahları uyku arasında biraz huzursuzlanıyordu. Sizde biran önce atlatırsınız ınş. Anne için gerçekten gergin bir dönem evladımız için endişeleniyoruz doğal olarak. 7.gün de denize gittik biz tamamen iyilesmistik 1 haftada

Biraz gecikmişsiniz 3 aya kadar yaptırınca fazla hareketli olmadııg ı için daha hızlı iyileşiyor

Merhabalar, benim oğlum 4 aylıkken sünnet oldu.
Geleneksel usul oldu.
Bir tek uyuşturmak için iğne vurduklarında biraz ağladı.
Operasyon esnasında hiç ağlamadı.
Sonrasında anestezi etkisi geçtiğinde (5-6 saat sonra) ağladı. Ağrı kesici şurup ve antibiyotik krem ile dindirdik acısını.
İlk geceden itibaren normal yaşantımıza döndük.
Çok şaşırdık bir biraz zorlanırız sanmıştık.
Sizinki hareketlidir ama bence yine de çok zor olmayacaktır, insan endişeleniyor ama basit bir işlem inanın.
Doktorunuz da bilgilendirecektir zaten. Biz normal bez taktık, öyle dedi.
Şimdiden geçmiş olsun, hayırlı olsun.

Hipospadiasli oğlunuz peygamber sünnetide deniliyor. benim buyuk oğlumda var aynı sorun sünnet ettirmeyin cunku o deriye ihtiyaç duyulabilir ameliyatta deliğin yerini duzeltecekleri için
Biz gec kaldık şuan 5 yasinda kışın ameliyatı yaptıracağım sanirim

Benimki 2 yaşında oldu sünnet ona rağmen çok iyi geçti 3 güne falan ayaklandı o süreçte doktorun önerisiyle kantaron yağı kullandım hep çabuk iyilesti sizede öneririm .bende çok korkmuştum ama korkacak birşey yokmuş

Hareketlenmesini beklemeseydiniz keske.
Ben 4.5 aylikken yaptirdim. 2 gun biraz huysuzdu sonra gecti.
Bebek bezi kullandik ama dr karton bardagin alt kismini kestirip oraya koydurdu bez yapismasin diye.
Biz kolay atlattik.

Eşimin kuzeninin çocuğununda öyleydi canım. 2 yaşında ameliyat oldu sünnette olmuş oluyor tabi. Şu an 5 yaşında gayet iyi.
Sağol cevabın için canım biraz baktım da hep 1 yaş 1,5 yaşlarda olanlar vardı bana geç gibi geldi belki ameliyat da olduğu için de o yaşta yapılıyor sağol tekrar

Oğlum 10 aylıkken sünnet olmuştu.Anestezi ile uyutularak oldu,3 günde iyileşti,normal bez taktik ama bezden önce köpük bardağı dibinden kesip pipiyi korumak için üzerine kapattık sonra da bezi taktik.Fakat ben sünneti beğenmedim yamuk olmuş

Evet canım peygamber sünneti sünnet yaptırmayız da zaten ameliyata kadar çok şey okudum yok bilmem düzelmezse tekrar tekrar ameliyat olma ihtimali var ondan da çok korkuyorum 1 yaşını dolduracak bu ayda yine götürmeyi düşünüyorum hani ne diyecek doktor Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah bizim kuzucuklarda ağrısız atlatır çok zor olacak benim ki çünkü yerinde durmuyor

Sünnet hakkında bir bilgi sayfası atacağım. Bunu inceleyip karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır. Zaten dini olarak zorunlu değil adı üstünde sünnet. Bence bunun çocuğun seçimine bırakılması daha da etik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…