- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.150
- 333
Size de özelden attım. Umarım benim kadar memnun kalırsınız şayet yaptırmaya karar verirsenizBana da isim verebilir misiniz. Bende yaptırmayı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de özelden attım. Umarım benim kadar memnun kalırsınız şayet yaptırmaya karar verirsenizBana da isim verebilir misiniz. Bende yaptırmayı düşünüyorum
Eşimin kuzeninin çocuğununda öyleydi canım. 2 yaşında ameliyat oldu sünnette olmuş oluyor tabi. Şu an 5 yaşında gayet iyi.Kızlar konusu açılmışken bana da yardımcı olabilecek kimse varmı acaba, benim oğlumunda ameliyat olması gerekiyor çiş yaptığı delik tam olması gereken yerde değilmiş doğum da söylemişlerdi 1 haftalikken doktora götürdüm o da baktı ameliyattan önce sakin sünnet yaptırmayın dedi o deri lazım ameliyatta ve 2 yasin da olunca getirin dedi bana çok geç gibi geldi böyle bişey yaşayan varsa bana da yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum 1 yaşını doldurunca yine goturucem hani ne diyecek teşekkürler şimdiden
Merhabalar, benim oğlum 4 aylıkken sünnet oldu.Merhabalar arkadaşlar 11 aylık oğlumu sünnet yaptıracağız ama ben biraz stresliyim nasıl bir süreç olacak, canı çok yanacak mi? Lazer mi normal sünnet mi? Kaç güne iyileşir? Normal bebek bezi mi kullanacağım? gibi bir sürü soru var aklımda. Bilgilendirirseniz mutlu olurum.
Hipospadiasli oğlunuz peygamber sünnetide deniliyor. benim buyuk oğlumda var aynı sorun sünnet ettirmeyin cunku o deriye ihtiyaç duyulabilir ameliyatta deliğin yerini duzeltecekleri içinKızlar konusu açılmışken bana da yardımcı olabilecek kimse varmı acaba, benim oğlumunda ameliyat olması gerekiyor çiş yaptığı delik tam olması gereken yerde değilmiş doğum da söylemişlerdi 1 haftalikken doktora götürdüm o da baktı ameliyattan önce sakin sünnet yaptırmayın dedi o deri lazım ameliyatta ve 2 yasin da olunca getirin dedi bana çok geç gibi geldi böyle bişey yaşayan varsa bana da yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum 1 yaşını doldurunca yine goturucem hani ne diyecek teşekkürler şimdiden
Sağol cevabın için canım biraz baktım da hep 1 yaş 1,5 yaşlarda olanlar vardı bana geç gibi geldi belki ameliyat da olduğu için de o yaşta yapılıyor sağol tekrarEşimin kuzeninin çocuğununda öyleydi canım. 2 yaşında ameliyat oldu sünnette olmuş oluyor tabi. Şu an 5 yaşında gayet iyi.
Oğlum 10 aylıkken sünnet olmuştu.Anestezi ile uyutularak oldu,3 günde iyileşti,normal bez taktik ama bezden önce köpük bardağı dibinden kesip pipiyi korumak için üzerine kapattık sonra da bezi taktik.Fakat ben sünneti beğenmedim yamuk olmuşMerhabalar arkadaşlar 11 aylık oğlumu sünnet yaptıracağız ama ben biraz stresliyim nasıl bir süreç olacak, canı çok yanacak mi? Lazer mi normal sünnet mi? Kaç güne iyileşir? Normal bebek bezi mi kullanacağım? gibi bir sürü soru var aklımda. Bilgilendirirseniz mutlu olurum.
Evet canım peygamber sünneti sünnet yaptırmayız da zaten ameliyata kadar çok şey okudum yok bilmem düzelmezse tekrar tekrar ameliyat olma ihtimali var ondan da çok korkuyorum 1 yaşını dolduracak bu ayda yine götürmeyi düşünüyorum hani ne diyecek doktor Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah bizim kuzucuklarda ağrısız atlatır çok zor olacak benim ki çünkü yerinde durmuyorHipospadiasli oğlunuz peygamber sünnetide deniliyor. benim buyuk oğlumda var aynı sorun sünnet ettirmeyin cunku o deriye ihtiyaç duyulabilir ameliyatta deliğin yerini duzeltecekleri için
Biz gec kaldık şuan 5 yasinda kışın ameliyatı yaptıracağım sanirim