Kaç gün sürdü iyileşme süreciMerhaba oglum yok ama yigenim bu sene sünnet oldu, ilk geceleri biraz zor gecti sonra sorun olmadi, biz sünnet bezi almistik, netten bakarsaniz baya is goruyor
İlk gun cis yaparken biraz yaniyo diye agladi, 2.gun ayaktaydi.Kaç gün sürdü iyileşme süreci
Oğlum 1 aylıkti sünnet olduğunda fıtık ameliyatı olurken yaptırdık sünnetinide hic bilmedi bile ayaklanmadan olunca daha kolay oluyorMerhabalar arkadaşlar 11 aylık oğlumu sünnet yaptıracağız ama ben biraz stresliyim nasıl bir süreç olacak, canı çok yanacak mi? Lazer mi normal sünnet mi? Kaç güne iyileşir? Normal bebek bezi mi kullanacağım? gibi bir sürü soru var aklımda. Bilgilendirirseniz mutlu olurum.
Biz 2.5 aylikken yaptirdik. Cok rahat oldu. Sadece bir kere agladi, anlamadi bile. Kesinlikle erken yaptirin, hareketli donemde kontrol etmek, pansumanini yapmak cok zor. Bez bile degistirmek iskence, pansuman yaptirmazlar.henüz oğlum doğmadı ama kısmet olursa ilk 1-2 ay içinde sünnetini yaptırmayı düşünüyorum, iyileşme süreleri daha çabuk oluyormuş
Kesinlikle öyle büyük oglum 5 yasinda henüz sünnet olmadi bebekken yaptıracaktim ailem kucuk diye istemedi bende kıyamadımhenüz oğlum doğmadı ama kısmet olursa ilk 1-2 ay içinde sünnetini yaptırmayı düşünüyorum, iyileşme süreleri daha çabuk oluyormuş
bende o şekilde düşünüyorum çevremdeki tecrübeli annelerde öyle yapmamı öneriyor, bebek hareketlenmeden yaptır hem sen hem o rahat edersiniz diyorlar.Kesinlikle öyle büyük oglum 5 yasinda henüz sünnet olmadi bebekken yaptıracaktim ailem kucuk diye istemedi bende kıyamadım
Diger oglum 1 aylıkken fitik ameliyatı ile birlikte sünnet oldu hemen iyileşti hem hatırlamayacak bile hareketlide degildi kendinede zarar veremiyordu
Simdi ki aklim olsa diğerini de kırkı çıkmadan yaptirirdim
teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için eşimde bende o fikirdeyiz 40 ı çıkar çıkmaz yaptrımak istiyoruz.Biz 2.5 aylikken yaptirdik. Cok rahat oldu. Sadece bir kere agladi, anlamadi bile. Kesinlikle erken yaptirin, hareketli donemde kontrol etmek, pansumanini yapmak cok zor. Bez bile degistirmek iskence, pansuman yaptirmazlar.
Merhabalar arkadaşlar 11 aylık oğlumu sünnet yaptıracağız ama ben biraz stresliyim nasıl bir süreç olacak, canı çok yanacak mi? Lazer mi normal sünnet mi? Kaç güne iyileşir? Normal bebek bezi mi kullanacağım? gibi bir sürü soru var aklımda. Bilgilendirirseniz mutlu olurum.
Ben oğlumu 1 haftalıktı en klasik usulde cerrahi yöntemle iyi bir üroloji cerrahına sünnet ettirmiştim. İyi ki de yapmışım. Hayatımda aldığım en isabetli kararlardan biri. Uyuyarak girdi operasyona uyuyarak çıktı desem yeridir. Pek kıpırdayamadığından kokayca bol krem sıkıp bezini sık sık değiştirip kanama bile olmadan atlattık diyebilirim. İstanbuldaysanız doktorun adını verebilirim. Kesinlikle muhteşem bir cerrah, çok ilgili. Bir de genelde 20 güne kadar kanamasız oluyor demişlerdi. Çok beklemeyin içinize sinen bir cerrahla sünnetini yaptırın derim ben. Şimdiden maşallah paşaya diyelim
Özelden attım size. İnşallah sağlıcakla sünnet olur oğluşunuz.Ben istanbuldayım
İsim alabilir miyim?
Bana da isim verebilir misiniz. Bende yaptırmayı düşünüyorumBen oğlumu 1 haftalıktı en klasik usulde cerrahi yöntemle iyi bir üroloji cerrahına sünnet ettirmiştim. İyi ki de yapmışım. Hayatımda aldığım en isabetli kararlardan biri. Uyuyarak girdi operasyona uyuyarak çıktı desem yeridir. Pek kıpırdayamadığından kokayca bol krem sıkıp bezini sık sık değiştirip kanama bile olmadan atlattık diyebilirim. İstanbuldaysanız doktorun adını verebilirim. Kesinlikle muhteşem bir cerrah, çok ilgili. Bir de genelde 20 güne kadar kanamasız oluyor demişlerdi. Çok beklemeyin içinize sinen bir cerrahla sünnetini yaptırın derim ben. Şimdiden maşallah paşaya diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?