Sünnet Oğlum sünnet olacak

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
174
87
103
Merhabalar arkadaşlar 11 aylık oğlumu sünnet yaptıracağız ama ben biraz stresliyim nasıl bir süreç olacak, canı çok yanacak mi? Lazer mi normal sünnet mi? Kaç güne iyileşir? Normal bebek bezi mi kullanacağım? gibi bir sürü soru var aklımda. Bilgilendirirseniz mutlu olurum.

Merhaba oglum yok ama yigenim bu sene sünnet oldu, ilk geceleri biraz zor gecti sonra sorun olmadi, biz sünnet bezi almistik, netten bakarsaniz baya is goruyor

Daha dogrusu geceleri degil, ilk gun cis yaparken biraz aciyo yaniyo vs dedi.
Sonraki gun ayaktaydi

Kaç gün sürdü iyileşme süreci
İlk gun cis yaparken biraz yaniyo diye agladi, 2.gun ayaktaydi.
Merak etmeyin icinizi daraltmayin cok uzun surmuyor en fazla 2 gun cis yaparken aciyo diye aglar.

İnşallah bizimki de hemen iyileşir. Hareketli bir çocuk o yüzden biraz tedirginim

Merhabalar arkadaşlar 11 aylık oğlumu sünnet yaptıracağız ama ben biraz stresliyim nasıl bir süreç olacak, canı çok yanacak mi? Lazer mi normal sünnet mi? Kaç güne iyileşir? Normal bebek bezi mi kullanacağım? gibi bir sürü soru var aklımda. Bilgilendirirseniz mutlu olurum.
Oğlum 1 aylıkti sünnet olduğunda fıtık ameliyatı olurken yaptırdık sünnetinide hic bilmedi bile ayaklanmadan olunca daha kolay oluyor
Bebek oldugu için hic sikinti yaşamadık büyük oglum 5 yasinda onuda seneye yaptıracağım
Bolgesel uyustururlar acıyı hissetmez biz normal bez kullandık doktorun gösterdiği şekilde idi tam hatirlamiyorim
Sizin bebek ayaklanmistir daha dikkatli olmalısınız sonrasında kremler kullandık bi haftayı bulmamisti iyileşmesi
Cok gecmis olsun çabuk iyileşir insallah

henüz oğlum doğmadı ama kısmet olursa ilk 1-2 ay içinde sünnetini yaptırmayı düşünüyorum, iyileşme süreleri daha çabuk oluyormuş
Biz 2.5 aylikken yaptirdik. Cok rahat oldu. Sadece bir kere agladi, anlamadi bile. Kesinlikle erken yaptirin, hareketli donemde kontrol etmek, pansumanini yapmak cok zor. Bez bile degistirmek iskence, pansuman yaptirmazlar.

henüz oğlum doğmadı ama kısmet olursa ilk 1-2 ay içinde sünnetini yaptırmayı düşünüyorum, iyileşme süreleri daha çabuk oluyormuş
Kesinlikle öyle büyük oglum 5 yasinda henüz sünnet olmadi bebekken yaptıracaktim ailem kucuk diye istemedi bende kıyamadım
Diger oglum 1 aylıkken fitik ameliyatı ile birlikte sünnet oldu hemen iyileşti hem hatırlamayacak bile hareketlide degildi kendinede zarar veremiyordu
Simdi ki aklim olsa diğerini de kırkı çıkmadan yaptirirdim

Kesinlikle öyle büyük oglum 5 yasinda henüz sünnet olmadi bebekken yaptıracaktim ailem kucuk diye istemedi bende kıyamadım
Diger oglum 1 aylıkken fitik ameliyatı ile birlikte sünnet oldu hemen iyileşti hem hatırlamayacak bile hareketlide degildi kendinede zarar veremiyordu
Simdi ki aklim olsa diğerini de kırkı çıkmadan yaptirirdim
bende o şekilde düşünüyorum çevremdeki tecrübeli annelerde öyle yapmamı öneriyor, bebek hareketlenmeden yaptır hem sen hem o rahat edersiniz diyorlar.

Biz 2.5 aylikken yaptirdik. Cok rahat oldu. Sadece bir kere agladi, anlamadi bile. Kesinlikle erken yaptirin, hareketli donemde kontrol etmek, pansumanini yapmak cok zor. Bez bile degistirmek iskence, pansuman yaptirmazlar.
teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için eşimde bende o fikirdeyiz 40 ı çıkar çıkmaz yaptrımak istiyoruz.

iyi bir hastanede işinde ehil bir çocuk cerrahı bulup yaptıracaksınız ve bütün sorularınızın cevabı da o cerrahta olacak..
sağlıkla ilgili burdaki önerilerin kimseye fayda sağladığını görmediğim gibi yanlış da yönlendirilmiş olma ihtimaliniz var..

Ben oğlumu 1 haftalıktı en klasik usulde cerrahi yöntemle iyi bir üroloji cerrahına sünnet ettirmiştim. İyi ki de yapmışım. Hayatımda aldığım en isabetli kararlardan biri. Uyuyarak girdi operasyona uyuyarak çıktı desem yeridir. Pek kıpırdayamadığından kokayca bol krem sıkıp bezini sık sık değiştirip kanama bile olmadan atlattık diyebilirim. İstanbuldaysanız doktorun adını verebilirim. Kesinlikle muhteşem bir cerrah, çok ilgili. Bir de genelde 20 güne kadar kanamasız oluyor demişlerdi. Çok beklemeyin içinize sinen bir cerrahla sünnetini yaptırın derim ben. Şimdiden maşallah paşaya diyelim 🥰

• Beğen
Reactions: The
Ben oğlumu 1 haftalıktı en klasik usulde cerrahi yöntemle iyi bir üroloji cerrahına sünnet ettirmiştim. İyi ki de yapmışım. Hayatımda aldığım en isabetli kararlardan biri. Uyuyarak girdi operasyona uyuyarak çıktı desem yeridir. Pek kıpırdayamadığından kokayca bol krem sıkıp bezini sık sık değiştirip kanama bile olmadan atlattık diyebilirim. İstanbuldaysanız doktorun adını verebilirim. Kesinlikle muhteşem bir cerrah, çok ilgili. Bir de genelde 20 güne kadar kanamasız oluyor demişlerdi. Çok beklemeyin içinize sinen bir cerrahla sünnetini yaptırın derim ben. Şimdiden maşallah paşaya diyelim 🥰

Ben istanbuldayım
İsim alabilir miyim?

Ben oğlumu 3 aylıktı yaptırdım lokal anestezi ve klips yöntemiyle yapıldı. Sünnetten 3-4 saat sonra ağrımız başladı ağrı kesiciler veriliyor ama yinede 30-45 dk ağladı ilk gün ama. Diğer günler hiç sorun yoktu. Biz pet bardak kesip koymuştuk. Sonra bezi bağladık.

Bana da isim verebilir misiniz. Bende yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar konusu açılmışken bana da yardımcı olabilecek kimse varmı acaba, benim oğlumunda ameliyat olması gerekiyor çiş yaptığı delik tam olması gereken yerde değilmiş doğum da söylemişlerdi 1 haftalikken doktora götürdüm o da baktı ameliyattan önce sakin sünnet yaptırmayın dedi o deri lazım ameliyatta ve 2 yasin da olunca getirin dedi bana çok geç gibi geldi böyle bişey yaşayan varsa bana da yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum 1 yaşını doldurunca yine goturucem hani ne diyecek teşekkürler şimdiden

Back