Oğlum su içmiyor

gigizemm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
21
5
1
23
Kızlar 9 aylık oğlum kesinlikle su içmiyor hava aşırı sıcak ne yapmam lazım

İdrar rengi nasıl

Böyle değişik bebek suluklari oluyorya öyle bir şeylerle dene istersen ilgi cekicinolursa icer bence

İdrarı açık renkse endişelenecek bir şey yok. Mutlaka ilgisini çekecek bir suluk vardır, farklı farklı modeller alıp deneyin. Her zorlukta da çağreyi şekerde aramakta bırakın lütfen

9 aylik bebegin suyun tadindan nefret ettigini nasil anladiniz ki?

Karnini sisirmek doyurmak istemiyordur, susamiyordur... alistirma suluklarindan alin ise yariyor.
Suyu tattığı an yüzünü ekşitiyor geri tükürüyor maalesef ama denicem bakalım

Hiç şekerli birşey vermiyorum zaten suyu kabul etmediği için öyle düşündüm

Suyu tattığı an yüzünü ekşitiyor geri tükürüyor maalesef ama denicem bakalım

1 yaş sonrasi tat alma duyusu gelismeye basliyor. Dolayisiyla yuzunu eksitme sebebi baska, hem ne kadar su iciyor da siz icmedigini dusunuyorsunuz?

9 aylik bebege gunde yarim bardaktan biraz fazla su yeter...

1 yaş sonrasi tat alma duyusu gelismeye basliyor. Dolayisiyla yuzunu eksitme sebebi baska, hem ne kadar su iciyor da siz icmedigini dusunuyorsunuz?

9 aylik bebege gunde yarim bardaktan biraz fazla su yeter...
Hiç içmiyor ben içmediğini düşünmüyorum zaten hiç içmediği için bu konu açıldı ne iş ile meşgulsünüz hanımefendi acaba

Benim kızımda şu içmiyordu biberon sevmiyomuş. Pipetli suluk aldım böyle içiyor. Farklı bişey denedinmi bu şekilde

Kızlar 9 aylık oğlum kesinlikle su içmiyor hava aşırı sıcak ne yapmam lazım
Kendin içerken teklif et. Bardakla ver minik bebek bardakları var. Pipetli şeylerle ya da çeşitli araçlarla teklif et. Benimki bir yaşındayken içmiyordu (Ağustos sıcağında) doktor ihtiyaç hissetse içerdi emiyor zaten sütün çoğu su, zorlama dedi. Emiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…