Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık sarıİdrar rengi nasıl
Tadından nefret ediyor şeker mi katsam azıcıkBöyle değişik bebek suluklari oluyorya öyle bir şeylerle dene istersen ilgi cekicinolursa icer bence
Hayır 9 aylık bebeğe şeker ne alaka.Tadından nefret ediyor şeker mi katsam azıcık
Tadından nefret ediyor şeker mi katsam azıcık
şeker verirseniz suya değil şekere alışacak. yapmayın allah aşkınaTadından nefret ediyor şeker mi katsam azıcık
Suyu tattığı an yüzünü ekşitiyor geri tükürüyor maalesef ama denicem bakalım9 aylik bebegin suyun tadindan nefret ettigini nasil anladiniz ki?
Karnini sisirmek doyurmak istemiyordur, susamiyordur... alistirma suluklarindan alin ise yariyor.
İdrarı açık renkse endişelenecek bir şey yok. Mutlaka ilgisini çekecek bir suluk vardır, farklı farklı modeller alıp deneyin. Her zorlukta da çağreyi şekerde aramakta bırakın lütfen
Suyu tattığı an yüzünü ekşitiyor geri tükürüyor maalesef ama denicem bakalım
Hiç içmiyor ben içmediğini düşünmüyorum zaten hiç içmediği için bu konu açıldı ne iş ile meşgulsünüz hanımefendi acaba1 yaş sonrasi tat alma duyusu gelismeye basliyor. Dolayisiyla yuzunu eksitme sebebi baska, hem ne kadar su iciyor da siz icmedigini dusunuyorsunuz?
9 aylik bebege gunde yarim bardaktan biraz fazla su yeter...
Hiç içmiyor ben içmediğini düşünmüyorum zaten hiç içmediği için bu konu açıldı ne iş ile meşgulsünüz hanımefendi acaba
OkDoktor değilim sorma sebebiniz buysa.
Kendin içerken teklif et. Bardakla ver minik bebek bardakları var. Pipetli şeylerle ya da çeşitli araçlarla teklif et. Benimki bir yaşındayken içmiyordu (Ağustos sıcağında) doktor ihtiyaç hissetse içerdi emiyor zaten sütün çoğu su, zorlama dedi. Emiyor mu?Kızlar 9 aylık oğlum kesinlikle su içmiyor hava aşırı sıcak ne yapmam lazım
Yeterli sıvı aldığının göstergesi. Zorlamayın.Açık sarı