Sağolun sizede geçmiş olsun.geçmiş olsun eşimde saçkıran olmuştu.
askeriyeden emekli bir doktor karışım tarifi verdi eczanede yaptırdık onunla geçti.
kortizonlu ilaçların bir işe yaramadığını duymuştuk hiç yeltenmedik.
Sağolun gittiği berberde öyle bi uygulamadan bahsetmiş ama çok canı yanar dayanamaz demiş.Merhaba geçmiş olsun.Lise yıllarında bana da olmuştu.İki ayrı yerde.Annem bir kuaföre götürmüştü.O bölgeleri jiletle tamamen kel bırakıp sarımsak sürmüşlerdi.Biraz yakmıştı ama 10 gün içinde sık bişekilde saçlar çıkmıştı.Bir daha da olmadı.
Sizede çok geçmiş olsun peki o saç çıkmayan yerlerdendemi çıktı? Sprey ismi vermeniz mümkünmü acaba araştırayım13 yaşında oğlum bundan 3-4 yıl önce saçkıran olmuştu bir kaç tane cilfiye doktoruna gittik hem devlete hem özele
Saç diplarine iğne yapildi,krem losyon kullandi
Sonra bi dr eczanede hazirlanan bi karisim almamizi tavsiye etti onu kullandik saç köklerinden saç gelmeye başlamisti ama ben geliyor artik yeter diyerek aptallık edip losyonu sürmeyi biraktim.tekrar dökuldu ve ne sürersek sürelim cikmadi saç ordan.
Sarimsakta çok yaptik bizde faydasi olmadi
Orası maalesef saçsız şuan
Geçen aylardada sacinin ön kisminda cikti sackiran dra gittik devletin ödemedi bir sprey verdi düzenli kullandik çok şükür saç geldi
Stres yapmamasi önemli
Saç çikmayan yere de bu spreyi kullandim ama ordan çıkmadi maalesefSizede çok geçmiş olsun peki o saç çıkmayan yerlerdendemi çıktı? Sprey ismi vermeniz mümkünmü acaba araştırayım
Ayy çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum.Saç çikmayan yere de bu spreyi kullandim ama ordan çıkmadi maalesef
Ön kısımdan çıktı saç sadece.ilacın ismini yazayim şuan küçük kizimi uyutuyorum uyaninca yazarim insaAllah
Benim kardeşim 2,5 yaşındaymış ben saçkıran olduğumda. Yani bastırılmış bir şey olabilir. Kendi bile farkında olmayabilir. Annemin saçlarıma pamuklarla ilaç sürdüğünü hatırlıyorum.Evet onunda kardeşi oldu ve en çokta o istemişti. Ama kardeşi 1yaşında düzeni sağladık. Bu 10gün içinde coştu birden. Sizin nasıl geçmiş
Olabilir tabi haklısınız.Benim kardeşim 2,5 yaşındaymış ben saçkıran olduğumda. Yani bastırılmış bir şey olabilir. Kendi bile farkında olmayabilir. Annemin saçlarıma pamuklarla ilaç sürdüğünü hatırlıyorum.
Özelden resim atiyorum.belki ilac ismi vermek yasaktirAyy çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum.
Hayır çok abartmış.Birazcık yanma gibi düşünün.Sağolun gittiği berberde öyle bi uygulamadan bahsetmiş ama çok canı yanar dayanamaz demiş.
Dişi si biraz Zor geçiyor ama aktara gidin onlarda bunun için iyi gelen bir ilaç var kısa zamanda etki ederBenim eşimde 2 .3 yıl oldu defalarca kortizon iğneler losyonlar sarımsak hiçbiri çözüm olmadı halada devam ediyo dişisiymiş bikere hepsi çıktı ve şuan tekrar çoğaldı bi geçmedi doktor pskyatriye yönlendirdi şuan bakalım ne olucak bizde şaştık bu duruma sizede geçmiş olsun ...
Hayır yapıldı tahlliliDemir eksikligi var mi oglunuzda?
Biz aktarada gittik aldık eczanede ilaç yapıldı özel vs bunun gibi kullanmadığımız ilaç kalmadı sadbe kremler losyonlar kapatmak için tonikler kaş kalemlerimi derseniz geçmedi ne yazıkki herşeyi denedik malesefDişi si biraz Zor geçiyor ama aktara gidin onlarda bunun için iyi gelen bir ilaç var kısa zamanda etki eder
Çok sağol canım inşallah bigün geçicek diye bekliyoruz hala çok yoğun bi dökülme mevcut teşekkür ederimYaaa okadar uzun sürmesin inş. Sizede çok geçmiş olsun
Herkese merhaba arkadaşlar, 11yaşındaki oğlumun ilk önce ense kısmında 1tane daha sonra 2 ve 3.sü hızlı bir şekilde çıktı. Hemen cildiye doktoruna gittik tahlillerinde herhangi bir sıkıntı çıkmadı düşük dozda bir kortizon iğne ve losyon verdi. 1 ay kadar kullandık yine aniden saçının başka yerinde ertesi gün başka yerinde olmak üzere 3_4 tane daha oluşmaya başladı.
Ense kısmında ilk olan saçkıranın olduğu bölgede saçları çıkmaya başladı hatta 1tanesi tamamen çıktı. Tekrar doktora gittik 2 iğne daha verdi 20gün arayla losyonuda değiştirdi stres yapmasın dedi.
Şimdi sormak istediğim bu hastalığı kendi yaşayan yada çevresinde gören kullanmamızı tavsiye edebileceğiniz ürün varmı. Hem oğlum hem de ben çok üzülüyoruz bu duruma. Hep aklımda şimdi okullarda açılacak hepten üzülecek. Yardımlarınızı bekliyorum sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?