Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Oğlum saç kıran oldu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sağolun sizede geçmiş olsun.

Sağolun gittiği berberde öyle bi uygulamadan bahsetmiş ama çok canı yanar dayanamaz demiş.

13 yaşında oğlum bundan 3-4 yıl önce saçkıran olmuştu bir kaç tane cildiye doktoruna gittik hem devlete hem özele

Saç diplarine iğne yapildi,krem losyon kullandi
Sonra bi dr eczanede hazirlanan bi karisim almamizi tavsiye etti onu kullandik saç köklerinden saç gelmeye başlamisti ama ben geliyor artik yeter diyerek aptallık edip losyonu sürmeyi biraktim.tekrar dökuldu ve ne sürersek sürelim cikmadi saç ordan.
Sarimsakta çok yaptik bizde faydasi olmadi
Orası maalesef saçsız şuan

Geçen aylardada sacinin ön kisminda cikti sackiran dra gittik devletin ödemedigi bir sprey verdi düzenli kullandik çok şükür saç geldi
Stres yapmamasi önemli

Sizede çok geçmiş olsun peki o saç çıkmayan yerlerdendemi çıktı? Sprey ismi vermeniz mümkünmü acaba araştırayım

Sizede çok geçmiş olsun peki o saç çıkmayan yerlerdendemi çıktı? Sprey ismi vermeniz mümkünmü acaba araştırayım
Saç çikmayan yere de bu spreyi kullandim ama ordan çıkmadi maalesef

Ön kısımdan çıktı saç sadece.ilacın ismini yazayim şuan küçük kizimi uyutuyorum uyaninca yazarim insaAllah

Evet onunda kardeşi oldu ve en çokta o istemişti. Ama kardeşi 1yaşında düzeni sağladık. Bu 10gün içinde coştu birden. Sizin nasıl geçmiş
Benim kardeşim 2,5 yaşındaymış ben saçkıran olduğumda. Yani bastırılmış bir şey olabilir. Kendi bile farkında olmayabilir. Annemin saçlarıma pamuklarla ilaç sürdüğünü hatırlıyorum.

Olabilir tabi haklısınız.

Geçmiş olsun öncelikle eşimde sık sık saç kıran oluyor işe giderken sprey boya sıkıyoruz sizde çıkana kadar okula giderken sıkarsanız kafaya takmamis olur

Eşimde çıktı aktar a gidin bunun için bitkisel bir ilaç veriyor sarımsak çocuğu yakar sakın kullanmayın. Çok geçmiş olsun

Dişi si biraz Zor geçiyor ama aktara gidin onlarda bunun için iyi gelen bir ilaç var kısa zamanda etki eder

Sadbe ise yariyor birde bunun inatcisi vardir ki tum killar kirpiklere varana kdr gider onun tedavisi daha uzun ve farkli ama oglunuzunki boyle degil anladigim kadariyla sadbe kullanmiyorsaniz buyuk olasilikla ise yarar

Geçmiş olsun oncelikle doktorunuzun ilaçlarını düzenli kullanın bı de stres yapmasın herşeyin başı stres.

Dişi si biraz Zor geçiyor ama aktara gidin onlarda bunun için iyi gelen bir ilaç var kısa zamanda etki eder
Biz aktarada gittik aldık eczanede ilaç yapıldı özel vs bunun gibi kullanmadığımız ilaç kalmadı sadbe kremler losyonlar kapatmak için tonikler kaş kalemlerimi derseniz geçmedi ne yazıkki herşeyi denedik malesef

Arkadasima eski bir berber ilac yapmisti tamamen gecti gitgide buyuyordu
Birde sarimsak iyi gelir sarimsak surebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…