Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oglum oyun halısıyla oynamıyor !!!

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
38
kıslarr bebişleri nasıl alıştırdınız oyun halısına benimki 5 dk zor duruyo sıkılıyo oyuncaklara uzanamayınca kaydirigubbakcemile2

ben sıkılacağını düşünerek almamıştım ama daha uzanamazlar benimki dönenceyle oynuyordu ilk başta şimdi daha çabuk sıkılıyor

Benimkide ilk koyduğumda dikkatini çekdi canım,ama sonra bakmadı pek...
Daha uzanamadıkları için sıkılırlar..1 ay sonra filan inşallah uzanıcak hepsine diye düşünüyorum..
Yalnız benimki ana kucağındaki oyuncaklarla oynuyo,çünkü yetişebiliyo..
Yetişebilicği şeylerle oynatmayı deneopuyorumnanaktan

benimkide zaten uzanamayınca sinirlenip bsıyo yaygarayıı :))

benim kızda genelde 10-15dk anca duruyo, ama geçen gün 1 saate yakın durdu şaşırdım...
2 tane küp var ona elleriyle vurdukça ses çıkıyo oda hoşuna gidiyo, ortada daha uzakta duran küpe ise elleriyle değil ayaklarıyla vuruyo...

canımm seninki ne marka seninkisi ben playgro aldım

Eee haklı çocuk o zamannn lülülülülülü

sempatiksalakcinni guclubacismile

gizoş marka falan yazmıyo üstünde :)))
ben oyun halısı diye diyee kociş almış bi yerden 65 tl ye ama çok hoş bişii :))

benim kızım cok seviyor oyun halısını.masallah ben extra halkalar taktım onun ucuna degisik cıngırdaklar taktım,kendi oyuncaklarıda var. ben ögle ayarladım ki tutup oynayabiliyor. müzikte var hosuna gidiyor

Benim kızımda oyuncaklarını çekip eline alamadığında sinir olurdu ilk zamanlar. Sonra bir süre güzelce oynamaya başladı. Şimdi 9 aylık yüzüne bile bakmıyor. Oyuncaklarını çıkarıp eline veriyorum ancak onlarla azıcık oyalanıyor. Yeni gözdesi İlk arabam yerimseniben

canım bebeğim 3.5 aylıkken almıştım ilk günler hiç tepkivermemişti 3. gün eller kollaar her yeri oynuodu şu an 6 aylık olacak tepesinden sallanan oyuncaklAra dokunuyo yakalıo sevio yarm saat oynuo karnı tok olursa ucuzada aldım ben 35 ytl. güzelce oynuyo benim akıllı bebeişim.

şükürler olsun benimkide oynamaya başladıı galiba ilk gün korkuyodu ...

baktınız ki bebişleriniz ilgilenmiyoır oyun halıları ikinci el ürün satılan sitelere ilan verin kızlar. çok müşteri çıkacağına eminim. çünkü yenileri bayağı pahalı bu oyun halılarının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…