Doğuma Hazırlık Oğlum olacakmış..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

JDilara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
7
0
1
Diğer
Bebeğimi bugün gittiğim doktor dahil toplam 6. doktor görüyor. İlk muayene de doktor kıza benziyor dedi, daha sonra bir çıkıntı gibi bişey var dedi ama suan 2,5 aylık olduğu için kesin bişey söylenemez cok küçük demişti.. Bebeğim 3,5 aylıkken diğer gittiğim bir dr bana kızım olavagını söyledi ama bacagını kapatıyor dedi yanılma payı olduğunu söyledi.. 4 aylık olduğumuzda %90 kız dedi biz de herkese ilan ettik bir prensesimiz olacak diye, sonraki muayene de de aynı şekilde kız denildi..
Sağolsunlar, bebeğimize hediyeler geldi şeker mi şeker elbiseler etekler.. Meleğimi severken hep "kızım, prensesim" diye seviyordum tekmeler savuruyordu, hoşuma gidiyordu.. Meğersem yavrum aksini izah etmeye calısyormus..
24. haftada oğlum olacağını öğrendim. 4D de muayene olduk bugün ve DR %100 dedi.. Artık değişeceğini sanmıyorum :))))) Bugün böyle bir saskınlık yaşadığımmız için sizinle paylaşmak istedim..

Kendimizi kıza alıştırmış ve hazırlıklarımızı ona göre yapmmıstık ama ALLAHIMA sükürler olsun doktorumuz meleğimin, oğlumun sağlıklı olduğunu öğrendim, binlerce kez şükürler olsun.. En büyük sevincim o oldu, tek fark prensesim değil ama prensim olacakkk...

Biz de kız diye düşünüyorduk ama panoramada erkek çıktı. Sağlıklı olması yeterli. Yalnız artık şu prenses ve prens muhabbetini çok baydı. Küçükken bu ünvanlara alıştırılan çocuklar büyüdüklerinde malesef şımarık ve doyumsuz oluyorlar. Bu konuda en büyük suçlu bizleriz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…