- 25 Mart 2014
- 927
- 841
merhabalar. Bu benim ilk konum. Sorunum 6,5 yaşındaki oğlum. 3,5 yaşında kreşe gönderdim çalıştığım için. Hergün ağladı gitmemek için. 4,5 yaşında gitmiycem diye diretince annem kıyamadı ve göndermedik anneannesi baktı. 5,5 yaşında aynı okula tekrar gönderdim hazırlık için. Özel anaokulu. Öğretmeni çok ilgiliydi. Eskisi kadar sorun çıkarmasada pek severek gitmedi. Ve bu sene okula başladık. Geçen hafta 1 saat gittikleri için ve kapıda beklediğimiz için pek bir sorun olmadı. Ama bu hafta tam bir kabustu. İlk günden itibaren 3 günde okuldan kaçmaya çalışmış. Kapıdaki görevli tutmuş. Öğretmeni beni arayıp çocuğu almamı istedi ama ben almamın doğru olmıyacağını bu şekilde hep devam edeceğini söyledim. İkna edip abisini kapıda beklettim çünkü ben işteyim o okuldayken. Bugün okuldan kaçmadı ama sınıfta hiçbirşey yapmıyormuş kalemini bile çıkarmıyormuş. Öğretmeni sınıf 40 kişi yeterince ilgilenemiyorum ben ilgiye alışmış gibi laflar ederek bana özele göndermemi ima etti. Ama benim öyle bir gücüm yok. Haftaya pedagoga götürücem. Rehber hocasıyla da konuştum ama çok bunaldım. Öğretmeni değiştirmelimiyim? Nasıl bir yol izlemeliyim bana yol gösterin lütfen. Teşekkür ederim.