- 18 Eylül 2024
- 6
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi ilkokulannesi
Hayır anaokuluna gitti ama oyun tarzı şeyler ögrendi hep.Daha önce okul öncesi eğitim aldı mı ? Orada da küçük ödevler vererek çocukları bu sürece alistiriyorlardi
Okul düzenine alışamadı sanırım dediginiz gibi. Sürekli oyun oynamak istiyor kalem tutmasında sıkıntı yok ama.Büyük oglum ilk sene cok zor alisti okula. Yani ödev yaptirmak cok zordu. Oglunuz okul düzenine mi alisamadi yoksa ödevin kendisinde mi zorlaniyor. Önemli olan o. Bazi cocuklar kalem tutarken de zorlaniyir
Vazgeçmeyin. Ödev onun sorumluluk bilincini geliştirecek üstelik motor becerilerini ve öğrendiği bilgileri pekistirecek. Ödev varsa yapacaksın diye kararlı olun.İyi akşamlar hanımlar çocugu bu sene ilkokula başlamış tecrübeli anneler yazarsa sevinirim. Oğlum 6 yaşında bu sene okula gitmeye başladı. Okulda ögretmenin verdiği ödevleri yapmıyor çok çabuk sıkılıyor. Ögretmeniyle konuştum bende üstüme düşeni yapıyorum şimdi de saatlerdir bir sayfa bile ödevi bitiremedik. Sınıfta ödev yapmadığı için ekstra fazla ödev yapmış oluyor çok zorlanıyorum. Sizce bunlar geçicimidir umarım düzelir şimdiden cvp yazanlara teşekkür ederim.
Kararlıyım ama aglayarak babasına gidiyor. Oda yardımcı oluyor ama nafileVazgeçmeyin. Ödev onun sorumluluk bilincini geliştirecek üstelik motor becerilerini ve öğrendiği bilgileri pekistirecek. Ödev varsa yapacaksın diye kararlı olun.
Kararlıyım ama aglayarak babasına gidiyor. Oda yardımcı oluyor ama nafile
Eşim daha esnek ama ben daha sabırsızım belkide bilmiyorum.İkinizin de tutumu aynı olmalı.
Okul düzenine alışamadı sanırım dediginiz gibi. Sürekli oyun oynamak istiyor kalem tutmasında sıkıntı yok ama.
Temmuz doğumluHangi ay doğumlu?
6 yaşın erken olduğunu düşünüyorum.
Daha çok başındasınız, öğretmeniyle görüşüp uygun görürse anaokuluna dönebilirsiniz.
Seneye daha kolay olur her şey.