- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 31
- Konu Sahibi kirmizigitar
Bitki çayı sever mi acaba.suan alerji uzmanindan randevu almaya calsiiyorum ama henuz bulamadim insallah bulabilirim.
burnuna surekli serum sikiyorum ama zaten burnu tikali degil. hatta elektrik supuegesiyle burun temizleyen aspirator bile aldim burundan bisey cikmiyor cocuga ettigim iskenceyle kaliyorum. yine de gun icinde yapabildigim kadar serum sikiyorum.
prebiyotik duzenli kullanmiyoruz, biogaia filan kucukken kullaniyorduk ama bir suredir baska bir sorunumuz var, oglum ilaclarini asla ama asla icmiyor, neye katarsaniz katin, tadini aliyor ve reddediyor. hicbir sekilde ilac iciremiyorum, probiyotikleri de oyle. o yuzden takviye ilac vitamin vs de kullanamiyorum.
vitamin degerlerine bir suredir bakilmadi ama yemek duzeni hic degismedi ve en son bakildiginda hepsi iyiydi hatta cok yemek seciyor hicbirsey yemiyor dedigimde doktorlar bana kiziyor cocugun herseyi yerli yerinde sen tatmin olmuyorsundur diye.
duzenli yedigi hicbirsey yok, bazi gun bir suru sey yediriyorum bazi gun agzina lokma surmuyor.
zaten ben ilac icirmek icin cok ugrastigimdan artik benim elimden su bile icmiyor, susadiginda mutfaktaki 19 litre damacayana ahzini dayayip su icmeye calisiyor, o kadar zorlaniyorum ki anlatamam... huylandi artik tadinin guze ya da cirkin olmasina gerek yok o ilac kokusunu aliyor ve olay bitiyor. tadina bile bakmiyor cogunlukla...
odada soguk buhar makinasi ve nem olcerimiz var, nemi surekli %50 de tutmaya gayret ediyorum.
ben cozum bulamadim. gecen gun hicbirsey iciremiyor olunca bitkisel yontemlere yoneldim, uyurken ayaginin altina sarimsak ve zeytinyagi surdum yine bu forumda okudugum bir bilgi, nette de cok methedilmisti hatta denedim cocugun butun ayaginin alti yara oldu yandi resmen. gunlerdir parmak ucunda yuruyor aciyo diye. ne yapacagimi sasirdim
Ihlamur vs.
Biberon kullanıyor ise biberon ile yolda bardakla vs.
Valla tadlandırsanız.
Ya da kurabiye yapın ballı keçiboynuzu özlü fındık fıstık cevizli.
Süt kullanmayın ama.