- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
- Konu Sahibi kirmizigitar
oglum iki yasinda.nerdeyse 2 ay olacak, nezle ile basladi, sonra tam gecer gibi oldu tekrar tam gecer gibi oldu tekrar.... ilac icmeyi reddediyor, hicbir sekilde ilac veremiyoruz nelere kattim neler yaptim tarif edemem asla ama asla almiyor.
doktorlara igne verin diyorum, defalarca ama defalarca doktora gittim, sanirim 10 farkli doktor gordu bu surecte, hepsi ayni seyi soyledi, cigerler temiz bogaz temiz keyfi iyi, ilac kullanmasina gerek yok.
suan bitmeyen bir geniz akintisi ve buna bagli oksuruk var, balgami atmak icin oksururken kusuyor, genzi hep dolu. surekli burnuna serum fizyoloji
pyapiyorum ama tikaniklik burunda degil genizde akinti seklinde.
sabaha kadar basucunda sogan duruyor.
geniz akintisi bende de var ama yetiskin olunca bir sekilde idare ediyorum. kucucuk cocuk temizleyemiyor da genzini, neler aldim neler denedim yok yok yok.
en son alerji uzmanindan randevu almaya calisiyorum, aklima baska hicbirsey gelmiyor.
boyle birsey yasayan varmi? ne yapmaliyim bilmiyorum.
doktorlara igne verin diyorum, defalarca ama defalarca doktora gittim, sanirim 10 farkli doktor gordu bu surecte, hepsi ayni seyi soyledi, cigerler temiz bogaz temiz keyfi iyi, ilac kullanmasina gerek yok.
suan bitmeyen bir geniz akintisi ve buna bagli oksuruk var, balgami atmak icin oksururken kusuyor, genzi hep dolu. surekli burnuna serum fizyoloji
pyapiyorum ama tikaniklik burunda degil genizde akinti seklinde.
sabaha kadar basucunda sogan duruyor.
geniz akintisi bende de var ama yetiskin olunca bir sekilde idare ediyorum. kucucuk cocuk temizleyemiyor da genzini, neler aldim neler denedim yok yok yok.
en son alerji uzmanindan randevu almaya calisiyorum, aklima baska hicbirsey gelmiyor.
boyle birsey yasayan varmi? ne yapmaliyim bilmiyorum.