Oğlum neden farklı davranıyor?

Allyy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
219
510
18
Herkese merhaba,8 yasinda oglum var ve arkadaslik kurmada sıkıntı yasiyor.Takim oyunlarinda uyumsuz ve kafasina gore davraniyor.Mesela futbol oynuyorlar bahcede ve bizimki arada oyunu birakip dans ediyor ya da baska birseyle ilgileniyor ve ya topa rastgele vurup oyunu kafasina gore oynuyor.Sonuc olarak diger cocuklar da bunu aykiri goruyor.Nedenini soruyorum sıkıldim canim oyle istedi diyor.Bu bir sorun mu bilmiyorum ama neden boyle davraniyor cozemedim.Okulda da bu gibi sorunlar yuzunden arkadaslari tarafindan dislaniyor sorun yasiyoruz.Daha önce götürdum test yapildi Dehb degil dendi.Mizaci mi böyle acaba buyudukce degisir mi ?Sosyallessin diye elimden geleni yaptim yine ayni.Var mi bu durumu yaşayan?

Bence kafasına göre oyunlar değil. Ve o çocuklarla da arkadaşlık yapmak istemiyor olabilir.

Erkek cocuk diye futbol oynamayi sevmek zorunda degil
Ne oynamak istiyor? Belki takim oyunlari da sevmiyordur bireysel seyler seviyordur resim cizmek mesela yada puzzle yapmak.

İlgi mi çekmek istiyor acaba..sevdiği bir aktivite var mi?onda da böyle mi davranır?

Back