oğlum mamayı sevmiyo....

filiz_111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
3.249
89
43
kızlar sütüm yetmediği kanısındayım milupanın mamasını aldım ama oğluma yediremiyoz nasıl yedirebiliriz..

başka mamaları denemeyi düşünür müsün. benim oğlum similac yiyor. gayet de iştahlı yiyor. bir dene istersen. tavsiye ederim. biberonla yemiyorsa kaşıkla verin. sen sütünü de verdiğin için kaşık kullanırsan emmeye de devam eder.

benimde sütüm yetmiyor canım bende sadece geceleri uyumadan önce biberonla sma veriyorum emmeyi bırakmadı benim ki dene istersen

başka mamaları denemeyi düşünür müsün. benim oğlum similac yiyor. gayet de iştahlı yiyor. bir dene istersen. tavsiye ederim. biberonla yemiyorsa kaşıkla verin. sen sütünü de verdiğin için kaşık kullanırsan emmeye de devam eder.

canım dediğin mamanın tadı nasıl peki milupanın tadını sevmedi sanırım.

canım doktora danışmadan kendi isteğinle mamaya başlaman çok tehlikeli....bir telefon bari açıp kendisine soraydın zaten kontrole gittiğinizde eğer bebeğin kilosu normalin altındaysa kendi yazardı mama.

kızlar sütüm yetmediği kanısındayım milupanın mamasını aldım ama oğluma yediremiyoz nasıl yedirebiliriz..

biberona alışamadığından olabilir mi ?? slikon kaşıklar var onlarla ver yada medelanın kaşık biberonu var , onunla vermeyi bir dene istersen yerimseniben
inşallah alışır mamaya çabucak ve yeterli besinini alır tosbaan :Saruboceq
:

biberona alışamadığından olabilir mi ?? slikon kaşıklar var onlarla ver yada medelanın kaşık biberonu var , onunla vermeyi bir dene istersen yerimseniben
inşallah alışır mamaya çabucak ve yeterli besinini alır tosbaan :Saruboceq
:

inş hemşehrim bi de onu deneyeyim bakalım
canım senin bebiş emiyo mu günde ortalama ne kadar süt veriyon kontrol ettin mi hiç

X