Çocuk Hastalıkları oğlum kötü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bende yaklaşık 12 senedir egzama var daha doğrusu vardı benim yüzümde çıkıyordu özellikle göz çevremde sulanıyo kabuklanıyor sabun şampuan değince deli gibi yanıyordu. Gitmediğim doktor kalmadı hepsi de geçmez deyip kortizonlu kremler veriyorlardı geçici çözümler oluyordu. Oda arkadaşım yüzümün halini görünce ya benimde saçımda da egzama var aktar bana ardıç katranı sabunu verdi çok iyi geldi bir dene istersen dedi . Yok ya dedim o kadar doktora gittim o kadar ilaç kullandım geçmedi sabunla hiç geçmez dedim. Ya bi dene sana bi kalıp getireyim dedi ve kullandım ikinci kullanmamla geçti Allah ondan razı olsun mucize gibi bi şey ya ben söylerken şaşırıyorum ama inanın geçti 1 senedir sadece o sabunu kullanıyorum hatta şampuanı ailecek hayatımızdan çıkardık oğlum dahil hepimiz sadece bu sabunu kullanıyoruz yani tavsiye ederim deneyin isterseniz.

Egzama dönem dönem tekrarlar sürekli nemlenmesi gerek cildin.

merhaba benim oglumda da vardi geçdi bebeklik egzamasiydi bizim ki iki yanagin da vardi cok kotuydu sulaniyodu filen ama yuvarlak degildi yayikdi Allah in iziniyle bizim ki geçdi inşAllah sizinkide gecer.

Fikir verenler çok güzel açıklamış ben de ekstra olarak bir şey söylemek istiyorum. Bizim doktorumuz da kesinlikle yünlü şeyler giydirmeyin, yün yatak-yorgan kullanmayın demişti. Elyafa geçtik, kıyafetleri tamamen pamuk olanlardan seçtik. Nemlendirmeye dikkat ettik. Bitti şükür. Örgü kıyafetlerini hiç giymedi bebekken. İki yaşına doğru bitti şükür.

herkese merhaba, konunun yeri burası değil biliyorum ama lütfen taşınmasın.
Dün oğlumun vücudunda kızarıklıklar oluştu . ama alerji gibi değil büyük bozuk para şeklinde ve kızarık bazen kızarıyor bazen de rengi soluyor . bugün doktora götürdük ve egzama dedi. oğlum 14 aylık buarada daha önce bu şekilde bişey olmadı. bu kalıcı bir durum mudur yoksa geçicimi tecrübesi olanlar yazabilir mi ?
Kızım küçükken, bir anda vücudunda bir tane büyük ve diğerleri küçük olarak yuvarlak kızarıklıklar döktü. Dr gittik madalyon hastalığı dedi. Ve geçti. Sizede geçmiş olsun.

Back