• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum kafasını vuruyor,çok sinirli:((

canım benim bilende yazıo bilmeyende zamanla bırakıo yapma dedikçe vuruo benimki çok büyük ölçüde vazgecti millet masallah verip veriştirmeyi bilio anca

ya zor bişey zaten her yolu denedim okumadan yorum yapmışlar dediklerini yaptım zaten ben öğretmenim davranış bilimi okudum ama başına geldi mi çok zor. darbeler allah korusun epilesiye bile yol açabilir bu yüzden korkup açmıştım bu konuyu ama maşallah daha da moral bozdular kendimi kötü bi anne gibi hissettim ayrıca ben herkesin de mükemmel olduğunu sanmıyorum illaki bağırır insan kızar her anı birbirini tutmaz. yapmıyor bu ara inş.bırakmıştır teşekkürler yorumun için canım......

ben anlamıyorum ya bu işi:53: " çocuğumun eline hafifçe vuruyorum " kelimesinden ne büyük şiddetler çıkardınız. hiç mi anne babanızdan dayak yemediniz.

ben kesinlikle çocuğa dayak vs karşıyım ama çocuk yaptığının yanlış olduğunu kesinlikle bilmeli. Ama kızarak ama hafifçe eline vurularak bu belli edilmeli.

Ya lütfen modern olcam derken bu kadar saçmalamayalım.

Hiç mi küçükken sürekli çaydanlığa dokunmak istiyosunuz diye anneniz birdaha yapmamanız için caydanlığa elinizi değdirmedi????

Kalkıpta 1buçuk yaşındaki çocukla muhabbet de edilemeyeceğine göre bi şekilde fiziki olarak gösterilmesi gerekecek yaptığının yanlış olduğunun.

bıraksında çocuk kendisini mi öldürsün???

hiç bi anne çocuğundan nefret etmez.
hay allah razı olsun canım ya sağol yani anlayanlar çıktı beni de dayak tabii ki tasvip ettiğimiz bişey değil ama bu ikisinin farkını anlatamadım açıkçası sonuç da aldım böyle yaparak canımı vereceğim çocuğum hakkında yargılanmak hiç hoşuma gitmedi bu forumda sevmediğim bişey zaten bu sen çaresizlikten moral bulmaya çalışıyorsun birileri gelip kendini daha kötü hissetmeni sağlıyor maşallah.....

haklısın cnm özelikle son zamanlarda herkes kendisini bi ahlak bekçisi, yada hayat öğretmeni filan zannediyor. birinin üzerine bu kadar önyargıyla gitmek çok yanlış ayrıca kkk kadınlarına hiç mi hiç yakışnıyor

ayni sorunu bende yasiyorum,kizim kafasini yerlere duvarlara kapiya nereye geldiyse vuruyor. ama kendi haline birakmayin cok tehlikeli sonucta kafa bu dimi gozlere filan etkisi var,gorumcemin kizi hep kafasini vuruyordu engel olmuyorlardi ve gozlerinde azcik sasilik yarandi dr kafasini vurmaktan dedi,gerci simdi gecti ama yine de dikkatli olmak gerek..

arkadaşım da kızı için bu sorunu yaşıyordu. kız kafasını duvarlara çok sert bir biçimde vuruyor sonra ağlıyordu. dr a götürmüş, erken ergenlik demiş. o yaşlarda (2- 3) bazı çocuklar bunu yaşarmış. bence ihmal etmeyin arkadaşlar. gayet önemli bir konu bu. hepinize geçmiş olsun.

benimde 3.5 yaşındaki kızım başını kanepeye vuruyor kanepe yumuşak kafasının acıdığını sanmıyorum sert koltuklara yapmıyo önce deniyo sonra bizim kanepe kadar zevkli gelmiyo sanırım bırakıyo :9:2 yılı geçti ne yaptıysam bıraktıramadım istediği olmadığında bazen de canı sıkıldığında bazende eğlencesine yapıyo yada ben eğlendiğini düşünüyorum :44:

kızıma neden yapıyosun diye hiç sormadım şimdi kadar :17: size yazarken yanıma geldi sordum annecim neden kafanı kanepeye vuruyosun dedim işte dedi:37: bende ama ben çok merak ediyorum sebebini dedim işte çok eğleniyorum dedi :1: bi sorun olmaz heralde:44: korkum bunun ileride de devam etmesi :18:

konuyu nasıl açmışım bir bakın böyle olan var mı diye moral bulmak için sizden azar yer gibi nasihat almak için değil kötü bi anne olduğumu sanmıyorum aptal hiç değilim dediklerinizi yaptım zaten dikkatini dağıtmak görmezden gelmek ama olmadı ayrıca vurmak dediğiniz kötü anlamda değil sabiha paktuna keskin demişti isim de vereyim üstüne de basa basa dedi siz gibi yanlış anlayanlar olacağını düşündüğü için eline hafifçe vurmak şiddet yada dayak değil son noktada olabilecek bişey en son gözgöze gelip yapmaması gerektiğini anlattım ve defalarca ve son bir aydır da yapmıyor zaten böylelikle konuyu da kapatayımçok değerli nasihatlarınıziçin teşekkür ederim belli ki süper annelersiniz maşallah.............

Eline vurmak da şiddettir,popoya vurmak da şiddettir,yüze vurmak da şiddettir.
Şiddet şiddettir.Bunun hafifi ağırı yok.
Bunu bir anne olarak değil ''insan'' olarak söylüyorum.
''Hepimiz dayak yedik.'' diyenler var.Dayak yediniz de kusursuz mu oldunuz?
Annenizin babanızın başı göğe mi erdi?
Dayak yedim mi ?
Bir kere oldu.Ama yaşadığım hayal kırıklığını ve duyduğum utancı asla unutamayacağım.O kalbimde bir yara.
Bir konu açıyorsanız da alacağınız tepkilere açık olmak gerek..
Çocuk yaptığının yanlış olduğunu bilemeli.Ama bunun yolu şiddet değil.
Çocuk ''annem kızacak-annem dövecek'' diye sakınmamalı o hareketten.
Yanlış olduğunun bilincinde olarak yapmamalı.

Eline vurmak da şiddettir,popoya vurmak da şiddettir,yüze vurmak da şiddettir.
Şiddet şiddettir.Bunun hafifi ağırı yok.
Bunu bir anne olarak değil ''insan'' olarak söylüyorum.
''Hepimiz dayak yedik.'' diyenler var.Dayak yediniz de kusursuz mu oldunuz?
Annenizin babanızın başı göğe mi erdi?
Dayak yedim mi ?
Bir kere oldu.Ama yaşadığım hayal kırıklığını ve duyduğum utancı asla unutamayacağım.O kalbimde bir yara.
Bir konu açıyorsanız da alacağınız tepkilere açık olmak gerek..
Çocuk yaptığının yanlış olduğunu bilemeli.Ama bunun yolu şiddet değil.
Çocuk ''annem kızacak-annem dövecek'' diye sakınmamalı o hareketten.
Yanlış olduğunun bilincinde olarak yapmamalı.

ya allah aşkına mükemmel insanı oynamaktan vazgeçin önce biraz okuyun. ne kadar abartmışsınız bu olayı. sanki evire çevire dövmüş bu hanım çocuğunu. sizin yazdıklarınızı okuyan böyle sanar. Sabiha pakyuna keskin i bende defalarca dinledim kitaplarınıda okuyorum. 2 yaşın üstündeki bir çocuğa belki anlatabilirsiniz konuşarak. zira merak etmeyin anlatmanıza gerekte yok iyi birşey yapmadığını . kafasını vurmanın iyi bişey olmadığını biliyordur zaten. ama 8-9 aylık bebeklerdende bahsedilmiş. neyi anlatacak izah edeceksiniz anlamaz ki daha. ağrılı uarandan kaç olayı vardır insanın doğasında
sabiha hanımda buna değinir zaman zaman. eline hafifçe vurmak, ses tonunu hafifçe yükseltmek gerekir diyor. buraya yazan bukadar anne var. hepsi yanlış demkki kendinizi kutlayabilirsiniz bukadar insanın içinde bir tek siz mükemmelsiniz. benim oğlumda vuruyor kafasını. defalarca anlattım ona 18 aylık. hayır yapma dedim
bir süre önemsemedim kayıtsız kaldım sonuç yok. elinede vurdum. oda çözüm değil. doktor en son şunu dedi. konuşup kendini iafade edemdiği için sinirleniyor. ondan merak etmeyin kendiliğinden geçer dedi. Şiddete tabiki hayır. ama sizin iddet kavramınızı sorgulamanız gerek.

Back