• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum isimsiz dogmasın yardım edin teyzeleri:)

asilya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
115
1
316
İstanbul
kızlar doğumum 10 gün içinde olacak ve hala oğlumun bir ismi yok doğmadan önce karar vermek istiyorum aceleye gelsin istemiyorum düşündüğümüz bi kaç isim var ama sizinde önereceğiniz isimlere açığım lütfen yardım.
1-ADAHAN SİNA
2-MERİH SİNA
3-KAAN SİNA
SİNA ismini hepsinde ikinci isim kullandım ama o da kesin değil hangisini daha çok beğendiniz? farklı önereceğiniz isimler varsa lütfen belirtin. yorumlarınız benim için çok önemli

merih sina benim şahsen çok hoşuma gitti Allah sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Sadece Kağan :)

biz oğlumuzun adını Allah'ın izniyle kaan koyucaz. bizde hep kağan mı olsun kaan mı olsun diye sorduk çevremizdekilere.kağan olursa problem olur onun için dediler.anlamlarını da çok araştırdım ikisinin anlamı da aynı ve ikiside eskiden kullanılmış yani sadece kağan yok orjinalinde. modasıda geçmez bence ismin.
o yüzden bence kaan sina:16::16::16:

ben merih sina diyorum, hoş geliyor kulağıma. Allah sağlıklı, mutlu bir ömür versin ikinize de inşallah.

teşk. ederim hepinize dün eşimin iş arkadaşı merih için trakya da kızlara koyuyorlar bu ismi demiş:( aranızda trakyalı varmı uniseks bi isim mi acaba?

benim yiğenimin adı yağız gurur belki fikir olur bende ayaz ve ufuk isimlerini beğeniyorum :emir_bebek:

kızlar doğumum 10 gün içinde olacak ve hala oğlumun bir ismi yok doğmadan önce karar vermek istiyorum aceleye gelsin istemiyorum düşündüğümüz bi kaç isim var ama sizinde önereceğiniz isimlere açığım lütfen yardım.
1-ADAHAN SİNA
2-MERİH SİNA
3-KAAN SİNA
SİNA ismini hepsinde ikinci isim kullandım ama o da kesin değil hangisini daha çok beğendiniz? farklı önereceğiniz isimler varsa lütfen belirtin. yorumlarınız benim için çok önemli

sizin seçtiklerinizden merih sina güzel. ama çağan ve çınar isimleri de çok güzel

Back