Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.:1no2: benim bildiğim kadarıyla bir tatlı kaşığı türk kahvesinin üstüne biraz limon suyu sıkıp içir. haşlanmış patetesin de iyi geldiğini duymuştum umarım faydasını garürsün.:a015:
muz yedir
kesinlikle pepsi içir içine aspirin at
erisin ,patetes yedirr bunlar en önemlisi ve doktor size flagly diye bir ilaç verecek benim oğlum amip olmuştu onu verdiler kim ishal amip olursa olsun bu ilacı verirlrrler ama sen pepsi patetes ve muzu dene bu arada vücut su kaybetiğinden yorgun düşüyor bol bol hazır su ver GEÇMİŞ OLSUNa.s.
merhaba... 4 yaşındaki oğlum dün ishal olmuş dünden bu yana belki 20 defa tuvalete gitti....ateşi falan yok sadece ishal ve halsiz hissediyor ve karın agrısı.........pazartesi günü doktoruna gidicez ..randevuyu aldım ama o güne kadar biraz kesebilirmiyim diye düşünüyorum...haşlanmış patates ve pirinç lapası hazırladım ama çok iştahsız yediremedim...bana ishali kesicek başka tavsiyeleriniz varmı acaba???
Bol bol sıvı almıyorsa, aldığını kusuyorsa ve bol miktarda ishal yapıyorsa serum takılması gerekir. Ağzı kuru, gözleri çökmüş ve idrarını az yapıyorsa mutlaka bir hastaneye götür..geçmiş olsun.