Kafaniza gore tedavi uygulamayin. Buralara danışıp soylenen her seyi çocuğunuz uzerinde denemeyin. Yapmayın, iyilik edicem diye sağlığı ile oynamayın.Herkese iyi geceler oğlum 2 yaşına girdi yeni ve yaklaşık bi haftadir boğaz akıntısı var burnu tıkanıp sürekli ara da bir gün içerisinde serum fizyolojik yapiyorum acaba boğaz akıntısı icin ne yapabilirim bilinçli annelere ve bu durumu yaşayan varmı neler yaptınız paylasırmısınız
Bir doktora götürün çocuğunuz deneme yanilma yontemleriyle tedavi edilecek bir mekanizma değil.Herkese iyi geceler oğlum 2 yaşına girdi yeni ve yaklaşık bi haftadir boğaz akıntısı var burnu tıkanıp sürekli ara da bir gün içerisinde serum fizyolojik yapiyorum acaba boğaz akıntısı icin ne yapabilirim bilinçli annelere ve bu durumu yaşayan varmı neler yaptınız paylasırmısınız
Düşüncelerin sagol zaten dikir almak aklıma yanmayan biseyi uygulamam zatenKafaniza gore tedavi uygulamayin. Buralara danışıp soylenen her seyi çocuğunuz uzerinde denemeyin. Yapmayın, iyilik edicem diye sağlığı ile oynamayın.
Burun tıkanıklığı için evinizde buhar uygulayın yada peteklerin üzerine su koyun yatağı Petek yakınında ise uzaklaştırın birde çok az yani nasıl anlatsam viks biliyosunuz onu parmağınıza deydirin çok az bi şekilde çocuğun dudak üstüne burna yakın olacak şekilde sürün ama çok degil az çok az :)inşallah anlatabildim biraz rahatlar inşallah bide ben çocuğuma meyve çayı yapardım bu havalarda oda iyi gelirdi içerisine ıhlamurda koyardım ohh misss sizde yapınHerkese iyi geceler oğlum 2 yaşına girdi yeni ve yaklaşık bi haftadir boğaz akıntısı var burnu tıkanıp sürekli ara da bir gün içerisinde serum fizyolojik yapiyorum acaba boğaz akıntısı icin ne yapabilirim bilinçli annelere ve bu durumu yaşayan varmı neler yaptınız paylasırmısınız
Teşekkür ederim allah razı olsun yapıcam cok sagolunBurun tıkanıklığı için evinizde buhar uygulayın yada peteklerin üzerine su koyun yatağı Petek yakınında ise uzaklaştırın birde çok az yani nasıl anlatsam viks biliyosunuz onu parmağınıza deydirin çok az bi şekilde çocuğun dudak üstüne burna yakın olacak şekilde sürün ama çok degil az çok az :)inşallah anlatabildim biraz rahatlar inşallah bide ben çocuğuma meyve çayı yapardım bu havalarda oda iyi gelirdi içerisine ıhlamurda koyardım ohh misss sizde yapın
Aklina yatan şeyin sağlıklı ve dogru tedavi yontemi oldugu bilgisini nereden aldin?Düşüncelerin sagol zaten dikir almak aklıma yanmayan biseyi uygulamam zaten
Sorun mantıksız anne olmadığın kesinAklina yatan şeyin sağlıklı ve dogru tedavi yontemi oldugu bilgisini nereden aldin?
Bir tek anneler bilir yani dogruyu oyle mi? Anneler anlar, anne olunca cennet ayaklarindadir falan. Anneliginizi yuceltmeyin bosuna. Insanlari buralardan vurmayin artik. Bilgisizce uyguladiginiz tedavilerden çocuk zarar gormesin diye çene patlatiyorum. Karnimdan bir çocuk doğurmadım evet. Ama yazdiklarinizdan görüyorum ki sizden daha bilinçliyim.Sorun mantıksız anne olmadığın kesin
Ilaç tavsiyesi veremeyiz elbette ben de dr danışılması taraftariyim her zamanHerkese iyi geceler oğlum 2 yaşına girdi yeni ve yaklaşık bi haftadir boğaz akıntısı var burnu tıkanıp sürekli ara da bir gün içerisinde serum fizyolojik yapiyorum acaba boğaz akıntısı icin ne yapabilirim bilinçli annelere ve bu durumu yaşayan varmı neler yaptınız paylasırmısınız
Vurduğunuz yerlerden çaresizce vurulursunuz umarim. kolay kolay beddua etmem. Sizin gibi biriyle karsilasmayi bir daha hiç dilemem. Hiç kadın olmamış gibi kötüsünüz. 32 yaşındasınız tahmini 30 yasinda anne olmuşsunuz. Siz de bu yollardan geçmişsiniz. Ama zerre kadar empati duygunuz yok. Anne olunca yaz cümlesini nasil böyle rahatça yazabiliyorsunuz? Çocuğunuza iyi bakın. Anneliğinizi hiç kaybetmeyin, cennet ayaklarinizin altinda olsun hep. Zira bu kötü kalple işiniz zor.Aynen öyle oluyo iyi ezberlemişsin senin bilgine ihtiyacım yok senin bilgine ihtiyacım yok bilinçli konusuna gelince büyü gel anne olunca yaz bu yazdıklarından görünüyo ki insanları burdan vurma dedigin kelime genelleme yapıyorsun annenle hallet sorununu burdan akıl hocalı yaparak değil bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?