Çocuk Hastalıkları Oğlum icin:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

301118

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
56
52
3
Herkese iyi geceler oğlum 2 yaşına girdi yeni ve yaklaşık bi haftadir boğaz akıntısı var burnu tıkanıp sürekli ara da bir gün içerisinde serum fizyolojik yapiyorum acaba boğaz akıntısı icin ne yapabilirim bilinçli annelere ve bu durumu yaşayan varmı neler yaptınız paylasırmısınız:(

Herkese iyi geceler oğlum 2 yaşına girdi yeni ve yaklaşık bi haftadir boğaz akıntısı var burnu tıkanıp sürekli ara da bir gün içerisinde serum fizyolojik yapiyorum acaba boğaz akıntısı icin ne yapabilirim bilinçli annelere ve bu durumu yaşayan varmı neler yaptınız paylasırmısınız:KK43:
Kafaniza gore tedavi uygulamayin. Buralara danışıp soylenen her seyi çocuğunuz uzerinde denemeyin. Yapmayın, iyilik edicem diye sağlığı ile oynamayın.

Herkese iyi geceler oğlum 2 yaşına girdi yeni ve yaklaşık bi haftadir boğaz akıntısı var burnu tıkanıp sürekli ara da bir gün içerisinde serum fizyolojik yapiyorum acaba boğaz akıntısı icin ne yapabilirim bilinçli annelere ve bu durumu yaşayan varmı neler yaptınız paylasırmısınız:(
Bir doktora götürün çocuğunuz deneme yanilma yontemleriyle tedavi edilecek bir mekanizma değil.

Dün doktora götürdüm zaten antibiyotik veriyorum doğduğundan beri tabikide oğlum denek degil benden büyük kişiler anne olarak neler yapmış öğrenmek istedim aklıma yatmayan bisey zaten yapmam

Kafaniza gore tedavi uygulamayin. Buralara danışıp soylenen her seyi çocuğunuz uzerinde denemeyin. Yapmayın, iyilik edicem diye sağlığı ile oynamayın.
Düşüncelerin sagol zaten dikir almak aklıma yanmayan biseyi uygulamam zaten

Herkese iyi geceler oğlum 2 yaşına girdi yeni ve yaklaşık bi haftadir boğaz akıntısı var burnu tıkanıp sürekli ara da bir gün içerisinde serum fizyolojik yapiyorum acaba boğaz akıntısı icin ne yapabilirim bilinçli annelere ve bu durumu yaşayan varmı neler yaptınız paylasırmısınız:KK43:
Burun tıkanıklığı için evinizde buhar uygulayın yada peteklerin üzerine su koyun yatağı Petek yakınında ise uzaklaştırın birde çok az yani nasıl anlatsam viks biliyosunuz onu parmağınıza deydirin çok az bi şekilde çocuğun dudak üstüne burna yakın olacak şekilde sürün ama çok degil az çok az :)inşallah anlatabildim biraz rahatlar inşallah bide ben çocuğuma meyve çayı yapardım bu havalarda oda iyi gelirdi içerisine ıhlamurda koyardım ohh misss sizde yapın

Burun tıkanıklığı için evinizde buhar uygulayın yada peteklerin üzerine su koyun yatağı Petek yakınında ise uzaklaştırın birde çok az yani nasıl anlatsam viks biliyosunuz onu parmağınıza deydirin çok az bi şekilde çocuğun dudak üstüne burna yakın olacak şekilde sürün ama çok degil az çok az :)inşallah anlatabildim biraz rahatlar inşallah bide ben çocuğuma meyve çayı yapardım bu havalarda oda iyi gelirdi içerisine ıhlamurda koyardım ohh misss sizde yapın
Teşekkür ederim allah razı olsun yapıcam cok sagolun

Doğduğundan beri neden antibiyotik veriyorsunuz, kronik rahatsızlığı mı var? Bence en güvenli yöntem hani doktor olmayarak size önerebileceğim ıhlamur içirmek. Bağışıklığı destekliyor aynı zamanda. Burnu için de evde tozu önlemek önemli. Serum fizyolojik damlatıp nasal aspiratörle çekin. Bunu birkaç aylık bebekken biz yapardık doktor önermişti ilaç falan değil zaten

Bactrim kullanıyorum antibiyotik aynen onları yapiyorum rahatlasın diye ama kurulduğundan kanayıp kanayıp icinde dolmus:(

Sorun mantıksız anne olmadığın kesin
Bir tek anneler bilir yani dogruyu oyle mi? Anneler anlar, anne olunca cennet ayaklarindadir falan. Anneliginizi yuceltmeyin bosuna. Insanlari buralardan vurmayin artik. Bilgisizce uyguladiginiz tedavilerden çocuk zarar gormesin diye çene patlatiyorum. Karnimdan bir çocuk doğurmadım evet. Ama yazdiklarinizdan görüyorum ki sizden daha bilinçliyim.

Aynen öyle oluyo iyi ezberlemişsin senin bilgine ihtiyacım yok senin bilgine ihtiyacım yok bilinçli konusuna gelince büyü gel anne olunca yaz bu yazdıklarından görünüyo ki insanları burdan vurma dedigin kelime genelleme yapıyorsun annenle hallet sorununu burdan akıl hocalı yaparak değil bana

Ilaç tavsiyesi veremeyiz elbette ben de dr danışılması taraftariyim her zaman

Doğal olarak uygulayabileceğiniz şeyler var elbet.
Ihlamurla birlikte ayva yaprağı kaynatıp içirebilirsiniz. Geçen kış 1 yaşındayken oğlum grip olmuştu doktorumuz önermişti
Ayrıca ben gripliyken oğlumu hergun yıkadım ılık suyla. Su rahatlatıyor ve burnunun açılmasına yardımcı oluyor, eviniz normal ısıdaysa üşür diye de korkmayın sakin

Odası çok sıcak olmasın
Yatarken başını biraz yükseltin ki gece akıntı midesini bulandırmasın
Ihlamur kaynatın
Bir de yarım çay bardağı kaynamış sıcal suya 1 çay kaşığı çörek otu atın ve ılıyınca süzüp suyunu içirin

Antibiyotik kullanmayin.

Serum fizyolojik kullanin

İhlamur verin

nemli ortamda tutun.

Ayrica cok terbiyesizsiniz. Bizler cocugumuz hasta olunca kkya yazmiyoruz, doktora soruyoruz. Bunun icinde anne olmaya gerek yok, yumurta urettiniz o da tesadufen dollendi diye kendinizi yuceltmeyin. Bu bir basari degildir.

Aynen öyle oluyo iyi ezberlemişsin senin bilgine ihtiyacım yok senin bilgine ihtiyacım yok bilinçli konusuna gelince büyü gel anne olunca yaz bu yazdıklarından görünüyo ki insanları burdan vurma dedigin kelime genelleme yapıyorsun annenle hallet sorununu burdan akıl hocalı yaparak değil bana
Vurduğunuz yerlerden çaresizce vurulursunuz umarim. kolay kolay beddua etmem. Sizin gibi biriyle karsilasmayi bir daha hiç dilemem. Hiç kadın olmamış gibi kötüsünüz. 32 yaşındasınız tahmini 30 yasinda anne olmuşsunuz. Siz de bu yollardan geçmişsiniz. Ama zerre kadar empati duygunuz yok. Anne olunca yaz cümlesini nasil böyle rahatça yazabiliyorsunuz? Çocuğunuza iyi bakın. Anneliğinizi hiç kaybetmeyin, cennet ayaklarinizin altinda olsun hep. Zira bu kötü kalple işiniz zor.

Back