- Konu Sahibi zeynepcokkal
-
Yukaridaki takimi ben alabilirim onumuzdeki hafta ankaraya gelme ihtimalimiz var eldende alabilirim
Tam kesinleşmedi gelip gelmeyeceğim ama ben almak istiyorum lacivert takımı onumuzdeki hafta kesinleşecek sız benım için ayırın eğer gelirsem elden alayım gelemzsem kargo ile gonderırısınız ben sıze parayı nasıl ulaştırıcam
söz vermeyimçünkü zeynep hanımda sordu mail attım kendisine bana dönmedi daha ayıp olmasın bikaç kıyafet daha var eğer almazsa size yollarım gelince alırsınız olmadı kargoyla yollarım kapıda ödemede olur havalede olur
merhaba mailiniz gelmemmis buraya da anca girdim.sorani cok gercekten ve cok guzel kiyafetler ben almak istiyorum bunlari.istanbuldayim bende.bana mail adresinizi verirmisiniz.simdi detayli bakip hangilerini istiyorum yazayim.
evet hepsine baktim hepsi birbirinden guzel gercekten:)sadece papyonlu body den emin olamadim oglum biraz sikintili onu giymeyebilir.penye mi o?gerisinin hepsini cok beyendim.hepsini almayi dusunuyorum.sonbaharlik 6-9 ayda varmi elinizde,zevkinizi cok beyendim gercekten.buradan zor oluyor yeniden mail adresimi vereyim yanlis mi verdim ki zeynepcokkal@gmail.com.ordan devam edelim fiyatlari konusuruz hem.toplu alirim.
sevgiler
Eki Görüntüle 819830 Eki Görüntüle 819831 Eki Görüntüle 819832 Eki Görüntüle 819835 Eki Görüntüle 819836 Eki Görüntüle 819837 Eki Görüntüle 819839
Bendede bunlar var canm isini gorurse verebilirim hepsi 9-12 ay[/QUO
hepsi çok güzel fiyat ne istiyorsunuz
Hepsinin toplmi 40tl olur cnmEki Görüntüle 819830 Eki Görüntüle 819831 Eki Görüntüle 819832 Eki Görüntüle 819835 Eki Görüntüle 819836 Eki Görüntüle 819837 Eki Görüntüle 819839
Bendede bunlar var canm isini gorurse verebilirim hepsi 9-12 ay[/QUO
hepsi çok güzel fiyat ne istiyorsunuz
kaliteli,türk malı sıfır ürünler satıyorum,resim ve fiyat isteyene maille gönderebilirim
papyonlu tulum ne kadar ve kaç aylık. ankaradan elden alabilirim. yenimahalledeyimEki Görüntüle 817515 Eki Görüntüle 817516 Eki Görüntüle 817517 Eki Görüntüle 817518 Eki Görüntüle 817519 Eki Görüntüle 817518 Eki Görüntüle 817520 Eki Görüntüle 817521 Eki Görüntüle 817522 Eki Görüntüle 817523
sizin için çektim daha var ama onlarıda sonra çekip atarım eğer beğenirseniz anlaşırız fiyatta gömleğin hırkasıda var onu şimdilik bulamadım nereye koyduğumu bulunca onunda resmini atarım.. markaları baby clup ah ahh zamanında az para dökmedik bunlara ama olsun yavrularımıza feda olsun :)
ilk baştaki pantolon gömleğin pantolonu 2defa anca giyildi markası bücürük
papyonlu tulum ne kadar ve kaç aylık. ankaradan elden alabilirim. yenimahalledeyim
Hepsinin toplmi 40tl olur cnm
iyi akşamlar benim oğullarım 8 aylık bunları kış bitene kadar giyebilirlermi kalıpları nasıl benimkiler biraz iri şuan 9 12 ay giyiyorlarda ve bunların hepsi polarlımı kışlık tarzımı yani
iyi akşamlar benim oğullarım 8 aylık bunları kış bitene kadar giyebilirlermi kalıpları nasıl benimkiler biraz iri şuan 9 12 ay giyiyorlarda ve bunların hepsi polarlımı kışlık tarzımı yani
Giyer cnm bnmkide iriydi cunku giyebldi rahat sma polar degil normal sweat yesil olan yagmurluk tarzinda
Giyer cnm bnmkide iriydi cunku giyebldi rahat sma polar degil normal sweat yesil olan yagmurluk tarzinda
güzeller ama bize dışarı giysisi lazım canım sana hayırlı satışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?