Bebek İkinci El oglum icin temiz uygun fiyatli 9-12 ay markali kislik kiyafet ariyorum/Bulunmuştur.

zeynepcokkal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
108
1
48
İstanbul
merhaba oglum suan 7.5 aylik 70cm boyunda 9-12 aylik kisin giydirebilecegim temiz ve markali kiyafet ariyorum.(tulum,uzun-kisa kollu badi,esortman,pantalon vs.
fotograf ve fiyat gonderirmisiniz

selam cok tesekkurler.kislik palto ve kabanlarimiz var.ama gomlek guzelmis de tek gomlek almak pek anlamli olmuyor.gomlek disinda pantalon,ici tuylu yada kalin esorman alti ustu,body felan varmi birlestireyim.

evet var hatta gömleğin takım hırkası ve pantolonu var bikaç bişey dah aolucaktı ben resimlerini çeker atarım buraya

evet var gömleğin takımı var hatta hırkası ve pantolunu bakıyım ben bebeğimin dolabına resimlerini koyarım buraya bakarsın

Eki Görüntüle 817522

sizin için çektim daha var ama onlarıda sonra çekip atarım eğer beğenirseniz anlaşırız fiyatta gömleğin hırkasıda var onu şimdilik bulamadım nereye koyduğumu bulunca onunda resmini atarım.. markaları baby clup ah ahh zamanında az para dökmedik bunlara ama olsun yavrularımıza feda olsun :)

ilk baştaki pantolon gömleğin pantolonu 2defa anca giyildi markası bücürük

Son düzenleme:

kiyafetler gercekten cok guzel buraya girmem zor oluyor hafta ici isten, ama mail adresime rahat girerim oradan yazisalim mi?hem fotolarida oraya gonder bu koyduklarinin da fiyatlarini yazarmisin uygun olanlari almak isterim.zeynepcokkal@gmail.com buarada nerde oturuyorsun ben istanbul beylikduzundeyim.

tamamdır zeynep hanım ben mail adresinize yazarım uygun fiyatta olur ankarada oturuyorum aynı şehirde olsaydık eğer görerek alırdınız yeni kıyafetlerde koyucam..hırkasını da buldum takım tam oldu :) onunda resmini atıyorum buraya..

canım lacivert takım ve gri polar eşofman takımı kaç ay için ikisi 25 olur mu?

lacivert takımı 12 ay için...polar üst sadeyi 2 yaşına kadar giydirebilirsiniz...eşofman aslnda 2si takım değildi ben kombine etmiştim alt eşofmanada 5tl diyordum ama eğer hepsini alırsanız 28 tlye hepsi olur lacivert takım sıfır denginde inanın bücürük marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…