• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oglum icin aradklarim 4. Sayfada

Eşinizle görüştünüz mü fikriniz nedir? Gerçekten kullanışlıdır ancak az kullandık çok heves etmiştim astronot tuluma ama izmrde çok soğuk olmuyor ki :) içi penyedir terletmez dışı da mont kumaşı,açık halinin de fotosunu ekliyorum ürün 18 ay 86

Size cvp yazmistm yukarida tesekkurler:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşinizle görüştünüz mü fikriniz nedir? Gerçekten kullanışlıdır ancak az kullandık çok heves etmiştim astronot tuluma ama izmrde çok soğuk olmuyor ki :) içi penyedir terletmez dışı da mont kumaşı,açık halinin de fotosunu ekliyorum ürün 18 ay 86

Afedersnz kisileri karstrmisim cevabimz olumsuz cnku tek renk bakiyoruz.ilginize cok tesekkur ederm.

Hala araniyooorrr

Merhaba bende f&f marka eldivenli astronot tulum var fakat ayaksiz ayakkabı giydikleri için benim oğlum sıkıntılı olduğu için hiç giymedi tekrardan mont aldım sıfır yani özelden mail adresinizi verirseniz resim yollarım iyi günler

Saolun ben adidas ariyorum yada canli renklerde nike pumada olablr. Adidaslar olsaydi yanina ekleyeceklerm olacakti. Neyse kismet cok tesekkur ederm ilginize..

Canım vipçocuk diye bi site indirim bölümünde alt üst takım paraşüt kumaşı gibi dışı 45 liraya sAtılıyodu sıfırı markası da andy wawa ydı galiba bi bK istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım vipçocuk diye bi site indirim bölümünde alt üst takım paraşüt kumaşı gibi dışı 45 liraya sAtılıyodu sıfırı markası da andy wawa ydı galiba bi bK istersen

Cok saol cnm hemen bakiyorumm:)

Cnm baktım şimdi pançoymuş markası hem 41 lira 😊

Rica ederim cnm güle güle kullan şimdiden bizim oğlana göre kalmamış alamadım ben

Rica ederim cnm güle güle kullan şimdiden bizim oğlana göre kalmamış alamadım ben

Hadi ya üzüldüm 😔
Başka bulamadınmı
Bide tulum gibi olan vardı bitane lacivert, o da fena değildi ama bu ayrı ayrı çok güzeldi gerçekten, fiyatı çok da uygundu 😔

Hadi ya üzüldüm 😔
Başka bulamadınmı
Bide tulum gibi olan vardı bitane lacivert, o da fena değildi ama bu ayrı ayrı çok güzeldi gerçekten, fiyatı çok da uygundu 😔

Duz olmasi bnmde hosuma gtmsti onun. Btane buldum gbi ama cvp gelmedi beklemedeym. Cok ilgilendn ve cok yardmci oldun snde cnm ya cok saol. Cok iyisin:))

9 aylik Oglum icin aradiklarim

Markali astronot veya mont 12 18 aylik olucak

Isofixli oto koltugu

Mama sandalyesi oyuncagi

Muzikli isikli oyuncaklar

Egitici oyuncaklar

Temiz kullanilmis veya sifir 9 12 aylik zibinlar

Temiz veya sifir 1 yas icin coraplar

9 12 aylik uzun kollu ustler

Esofman takimi

Uygun fiyat lutfen. Kar etmeye calismak yerine, ederini ve siz olsanz ayni urune n kdar verrdinz dusuncesyle

Elinzde bna uyabilecegini dusundugunz ne varsa resimli olarak gondern. Smdiden ilgilenen herkese tesekkurler. Takas dusunenler konularimada bakablir. Aradklarini sorabilir. Sevgiyle...

Ayrica elimde 3 6 aylik erkek bebek icin zibinlar esofmanlar giyim 20 yi gecik parca var ihtiyac sahiplerine ulastrmak icn. Ihtiyaci olmayana maddi anlamda yani resimleri gonderrim ne fiyat bicerse alir gider. Ama daha cok hayr amacli vermek istiyorum kmseyi bulamiorum. Cok ilginc gercekten:) demekki artik zengin bi ulkeyiz:)

9 aylik Oglum icin aradiklarim

Markali astronot veya mont 12 18 aylik olucak

Isofixli oto koltugu

Mama sandalyesi oyuncagi

Muzikli isikli oyuncaklar

Egitici oyuncaklar

Temiz kullanilmis veya sifir 9 12 aylik zibinlar

Temiz veya sifir 1 yas icin coraplar

9 12 aylik uzun kollu ustler

Esofman takimi

Uygun fiyat lutfen. Kar etmeye calismak yerine, ederini ve siz olsanz ayni urune n kdar verrdinz dusuncesyle

Elinzde bna uyabilecegini dusundugunz ne varsa resimli olarak gondern. Smdiden ilgilenen herkese tesekkurler. Takas dusunenler konularimada bakablir. Aradklarini sorabilir. Sevgiyle...

dusunursen benetton mont var benim konumda..

oyuncaklarimizin cogunu sattik bitirdik :/ burdaki ilanda elc carklar duruyor istersen gozatabilirsin..

http://www.nurturia.com.tr/groups/thread/a2fd508c-36b5-435c-b805-a22800ef3a01/1/elc-dahil-pek-cok-marka-oyuncak-ve-mobilyalarimiz-satista#

gap coraplarimiz var alti kaydirmazli 3 tane

bir de mothercare corabimiz var 3 tane

oto koltugumuz maxi cosi tobi, isofixli bir model degil. bir ust grup icin rommer aldik ama henuz kullanmaya baslamadik. yaz sonunu bulacak sanirim kullanmaya baslamamiz. o zamana kadar bulamazsaniz aklinizda olsun..

sevgiler,

Back