• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oglum icin aradklarim 4. Sayfada

Mahidevran85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
1.728
34
113
Tekirdağ
12 18 ay a uygun astronot tulum ve isofixli otokoltugu.
Erkek bebek icin. Kaliteli az kullanilmis ve bilinen marka olmasi tercihim.. olanlar resim eklerse sevinirm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm benden sana tavsiye koltuğu denemeden alma, sevmeyebiliyo çocuklar, bende ikinci el bulamayınca mecbur sıfır aldım, römer almaya gittik oğlum oturmadı ayrıca yatış pozisyonunu da ben beğenmedim, oturur halinden hiç bi farkı yok ve alçak bi koltuk, çocuk boyu kısaysa hele mümkün değil etrafı göremez ve oturmak istemez, bu yüzden be safe izi comfort aldık, hem yüksek, hem yatışı fena değil en önemlisi oğlum oturdu, 8 saat yolda eziyet etmeden geldi mesela 😇😇😇😇😇
Ama tek kötü yanı terletiyo, gerçi terletmeyeni yok dediler bize 😔
O yüzden burdan bulsan bile git dene mağazada öyle al!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm benden sana tavsiye koltuğu denemeden alma, sevmeyebiliyo çocuklar, bende ikinci el bulamayınca mecbur sıfır aldım, römer almaya gittik oğlum oturmadı ayrıca yatış pozisyonunu da ben beğenmedim, oturur halinden hiç bi farkı yok ve alçak bi koltuk, çocuk boyu kısaysa hele mümkün değil etrafı göremez ve oturmak istemez, bu yüzden be safe izi comfort aldık, hem yüksek, hem yatışı fena değil en önemlisi oğlum oturdu, 8 saat yolda eziyet etmeden geldi mesela 😇😇😇😇😇
Ama tek kötü yanı terletiyo, gerçi terletmeyeni yok dediler bize 😔
O yüzden burdan bulsan bile git dene mağazada öyle al!

Haklisn cnm cok sagol.arastrip karar veririm bnde.onemli bi detay.

12 18 ay a uygun astronot tulum ve isofixli otokoltugu.
Erkek bebek icin. Kaliteli az kullanilmis ve bilinen marka olmasi tercihim.. olanlar resim eklerse sevinirm..

18 aylık kanz marka var,kırmızılı erkeğe de olur kıza da,ben oğlumda kullandım izmir pek soğuk olmadığı için bir kaç kez giyebildi,ilgilenirseniz resim çeker koyarım, iki bacak da fermuarlı komple açılıyor,dışarıdan görüntüsü mont ve eşofman altı gibi ama tek parça aslında,kapşonlu

Oto koltuğu için ben de birşeyler yazmak isterim,ikinci el düşüneceksen ürünün son kullanma tarihi çok önemli,çünkü koltuğun yapımında kullanılan Allah korusun kaza anında çocuğu koruyacak köpük vs malzemelerin bir ömrü var,diğer arkadaşın yazdığı da önemli çocuğu oturtmadan da alma,belinde boşluk kalmaması önemli çocuğun rahatı sevmesi çok önemli,belki deneyip koltuğu beğenip o marka ve modelin ikinci elini araştırabilirsin ancak faturalı ve garantisi devam eden bir ürün tercih edersen güvenlik için iyi olur,şahsen elimde 0-13 kg var garantisi şubatta bitiyor,şubattan sonra kimseye satmaya kalkmam,yavrularımız çok kıymetli,Allah hepsini korusun ve anne babalarına bağışlasın..

18 aylık kanz marka var,kırmızılı erkeğe de olur kıza da,ben oğlumda kullandım izmir pek soğuk olmadığı için bir kaç kez giyebildi,ilgilenirseniz resim çeker koyarım, iki bacak da fermuarlı komple açılıyor,dışarıdan görüntüsü mont ve eşofman altı gibi ama tek parça aslında,kapşonlu

Oto koltuğu için ben de birşeyler yazmak isterim,ikinci el düşüneceksen ürünün son kullanma tarihi çok önemli,çünkü koltuğun yapımında kullanılan Allah korusun kaza anında çocuğu koruyacak köpük vs malzemelerin bir ömrü var,diğer arkadaşın yazdığı da önemli çocuğu oturtmadan da alma,belinde boşluk kalmaması önemli çocuğun rahatı sevmesi çok önemli,belki deneyip koltuğu beğenip o marka ve modelin ikinci elini araştırabilirsin ancak faturalı ve garantisi devam eden bir ürün tercih edersen güvenlik için iyi olur,şahsen elimde 0-13 kg var garantisi şubatta bitiyor,şubattan sonra kimseye satmaya kalkmam,yavrularımız çok kıymetli,Allah hepsini korusun ve anne babalarına bağışlasın..

Kirmizi dusunmuorum cnm ama cok saol yinede. Tavsiyelerizi goz onunde bulundurucam onemli bilgiler tesekkur ederm.

Kirmizi dusunmuorum cnm ama cok saol yinede. Tavsiyelerizi goz onunde bulundurucam onemli bilgiler tesekkur ederm.

Rica ederim,
Ben yine de foto yükledim belki fikriniz değişir,inşallah istediklerinizi bulursunuz

Eklentiler

• $DSC_0259.jpg
    $DSC_0259.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba
Marks Spencer marka sıfır bir astronot tulumumuz var beyaz renk.ancak bir haftalığına şehir dışındayız haftaya almamış olursanız haberleşiriZ

Merhaba
Marks Spencer marka sıfır bir astronot tulumumuz var beyaz renk.ancak bir haftalığına şehir dışındayız haftaya almamış olursanız haberleşiriZ

Resim eklersnz haftaya acelem yok ztn kisa kdar bakicm artk m.ettm tulumunuzu fiyatyla beraber kullanm durumunuda yazarsnz. Grsmek uzere iyi gunler..

Bize hediye gelen bir üründü ama biz Chicco marka zaten almıştık,o yüzden hiç kullanmadık orjinal askısında duruyor.

Marks & Spencer marka, beyaz, içi kırmızı unisex bir tulumumuz var, 12-18 ay için uyumlu. Kızımı Ankara soğuğunda hiç üşütmedik sayesinde, düşünürseniz 1 hafta sonra tatile çıkacağız, öncesinde netleştirebiliriz. 55 $photo1.jpg tl düşünüyorum ben

Marks & Spencer marka, beyaz, içi kırmızı unisex bir tulumumuz var, 12-18 ay için uyumlu. Kızımı Ankara soğuğunda hiç üşütmedik sayesinde, düşünürseniz 1 hafta sonra tatile çıkacağız, öncesinde netleştirebiliriz. 55Eki Görüntüle 1175892 tl düşünüyorum ben

Saol cnm aradgim daha mont kumasindan bisiler buda fena degil fiyati uygun olsaydi yedekleyeblrdm. Ama bulunsun tby alicisi cikar illa. Ilginize cok tesekkur ederm.

Hala araniyooorrr

21,5 numara adidas ayakkabimiz vardi ilanlarimda, isine yararsa yazarsin :)

hangi sehirdesiniz? bir de oto koltugu ne kadar acil ve isofixli olmasi sart mionu da belirtirsen sevinirim.. cok kolay gelsin

21,5 numara adidas ayakkabimiz vardi ilanlarimda, isine yararsa yazarsin :)

hangi sehirdesiniz? bir de oto koltugu ne kadar acil ve isofixli olmasi sart mionu da belirtirsen sevinirim.. cok kolay gelsin

Cnm soledgn ayakkabilar bunlarmi acaba

Eklentiler

• $1404388857575.jpg
    $1404388857575.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 53
Guselmis gercekten fiyatta eklersenz esime bi gostereyim ben almasam bile bi alicisi cikacaktir

Eşinizle görüştünüz mü fikriniz nedir? Gerçekten kullanışlıdır ancak az kullandık çok heves etmiştim astronot tuluma ama izmrde çok soğuk olmuyor ki :) içi penyedir terletmez dışı da mont kumaşı,açık halinin de fotosunu ekliyorum ürün 18 ay 86

Eklentiler

• $DSC_0258.jpg
    $DSC_0258.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 63
Back