• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğlum hırlıyor mu ne...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
anneler.. oğlum 3 gündür geceleri uyutacağımda ya da gündüz herhangi bir vakitte emerken hırlar gibi, ağzı kapalıyken çığlık atar gibi ses çıkarıyor. hayırdır işalla. nedir bu yaw? ara sıra da emeceğinde ağlamaya başlıyo memeyi çıkarıyo ağzından.sonra tekrar emiyo vs...

cnm benim oğlumdada oldu.bronşoloit olmuş.hastanede hava verildi 3 gün öyle açıldı.tedavi edilmezse bronşite çeviriyomuş.bence bi dr götür hemen belki seninki öyle değildir ama önlem almakta fayda var.geçmiş olsun cnm dr götürürsen sonucu yazarsan sevinirim

benimde oglumda öyle oluyordu doktora göturdum hic birsey cikmadi,farkettimkigaz yutunca icerdeki gazdan dolayi böyle ses cikariyor tuhafdirki,gazini cikarinca kesiliyor

ya bizde aynı şeyi yaşıyoruz, horlar gibi sesler çıkarıyo arada geceleri,allah korusun geniz eti falan mı var acaba diye düşündüm bende:(

farkettim ki oğlumun karnı ağrıyo. karnı fokur fokur bi de sümüksü kaka yapıyo ondan sanırım.

Back