Bebek Beslenmesi Oğlum hiçbir şey yemiyor!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benimkide aynı ay inanmıyorum ya hepimizin bu sorunları yaşadığına börüyor büyük adam gibi yemeyince bende oturp ağlıyorum bi güzel çok canım sıkkın karnımdakını hiç düşünmüyorum bile ben bitmişim zaten 2 haftadır ağlıyorum

ceko öyle bi anlattınki canım direkt olarak hislerime tercüman oldun.Ağzına sağlık.İşimiz zor ya.Sırf evde durup o hali görmeyeyim diye 2 haftadır kaynanamda kalıyoruz.En azından burda sadece kızımla ilgileniyorum diğer türlü evde yemek temizlik bir yandan kız sürekli kucak ister,Çok yoruluyordum aradada anneme kaçıyorum şimdi en azından psikolojim düzeliyor zaten havalar kötü dışarı çıkamıyoruz en azından careyi bunda buldum .Ev temizliğimide pazar günü çıkıp yapıyorum 2, 3 saatte.Ama gerçekten anne olmak çok büyük fedakarlık istiyormuş.Süper bir duygu ama herşey gibi bedeli var.Yavrular için değer artık sıkıcaz dişimizi.Onlar önceliklerimizde birinci sırada çünki.

zorlayın kızlar ya ben valla şebeklil yaptım resmen oyuncakları ağzıma sokup emmesi için dikkatini dağıtıyordum :)))) her saat başı sürekli zorluyordum.Çünkü az az emiyordu.zorlayın moralde bozmayın çünküüü caydıramazlar biziii:))

sen kendine dikkat et aymu sakın salıverme senin durum çok daha özel bize aldırış etme bence!!!

bahar'cım aynen bende öyle resmen şebeklik yapıyorum ama memeyi ağzına sürmüyor bile kafayı çevirip ağlıyoryeni çözümler peşindeyim bulursam sizede haber vercem şakkıdışakkıdışakkıdı

evet aymucum ceko doğru söylüyor. sen böyle şeyleri kafana takma karnındakinide düşün. son durumun ne cnm merak ettim varmı bi gelişme ???

öznurcum benimki bugün düne göre iyiydi. ben kafasını sallıyorum veya ellerini okşuyorum tam böle mayıştığında dayıyorum biberonu o zaman yiyor. akşam olunca yeniden depreyona girdi yalnız 1 saattir yapmadığım salaklık kalmadı yok yemiyor.
uyumasına yakın memeyi ver(denemediysen tabi)
aa kesin kapris bu. biçok arkadaş yaşıyormuş aynı şeyi içim rahatladı. amaaaaaaaaaaaaaan ne diyorum ya arkadaşlar nolur yanlış anlamayın. yani sizinkiler de yemiyolar diye rahatlamadım. hepsi için. demek ki geçici bir durum genel bir durum. yanlış anlattıysam özür dilerim.
dr. gittik bişiyi yok veletin. şımarıklıktan başka

zezezecim yok canım nedemek istediğini anladık bu bizim ortak derdimiz oldu canım :)valla bizimki benimle resmen inatlasıyor emmemek icin senmi benmi inat diyorum bi yaygara koparıyor olay bitiiyor pes etmek zorunda kalıyorum valla bu bendende inat

ahh ahh benım en buyuk sorunum kızımın 20 gunu gectı ıstahı yoktu benı emmedı mamayı almadı oyle ac acduruyordu drgoturdum sanasol dıye bı ılac verdı ıstah acıcıymıs 10 gundur kullanıyorum 2 gundur sankı degısme var gıbı bu zaman ıcınde sutum gıttı gelmıyor en cok buna uzuluyorum :çok üzgünüm: napalım yıne bunada sukur saglıgı yerınde olsunda ne olursa olsun

zeseze cnm çok sevindim walla ufakta bi gelişme olsa annelere huzur veriyor çünkü.. walla bende de durum her yolu denemeye devam şuan eylül galip eminim yakında da ben olcam :roflol::roflol::roflol: tabii ozamana kadar kendimi biyerden atmazsam . yada gitcem bu diyarlardan baksın babası

Nil ne düşündüm biliyomusun yemeyen çocukları bi araya getirip emzirmeyi ve mamayı denesek ortalık nolurdu acaba CADIARZUCADIARZUCADIARZU

benim oglumda 1 haftadan beri öyle ne yapcam yaaa :çok üzgünüm:
hic bir sey yemiyor sadece su iciyor offff senağlama
ve sadece agliyor...neden öyle yapiyor ? sizin bebüsler düzeldimi
arkadaslar ?

hep öyle biz de aynıız sadece atıştırma meyve yoğut gibi şeyler istiyolar kilolarını takib etmek lazım kilo vermesinler kuzular

aynen sadece meyve yogurdu atistirmalik yigor daha dogrusu yaliyip süpürüyor cokacimcoook
onu yigorsa mama niye icmiyor anlamiyorum CADIARZU

acaba yoğurt ve meyve diğer çorba veya mamaya göre daha soğuk ondan mı yiyorlar
soğuk dişetlerini rahatlatıyo olabilir mi
ama benimki tarhanayı yiyor

canım evet diş çıkarma dönemlerinde bebekler soğuk şeyleri dişlerine değdirmeye bayılırlar hatta dişlikler vardır içlerine su konulan çok severlerr o dişlikleri soğuk soğuk rahatlatır ben o dişlikleri yazın buzdolabında bekletip verirdimm:)

evet canım ya çok zormuşşş.bunalıma girdim resmen.gece gündüz dinlenmek yok.birde eşin bu niye böyle değilde şöyle dedikçe çıldırıyorum.kendi işe gidiyo geliyo dinleniyo.bize dinlenmekte yokkk.iş hayatımda bitti.böyle hayatmı geçerrrr.sıkıldımmmmmmmmm.bebişte huysuz eskisi gib değil.çok yoruyo enerjim kalmıyo vallaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…