benimkide aynı ay inanmıyorum ya hepimizin bu sorunları yaşadığına börüyor büyük adam gibi yemeyince bende oturp ağlıyorum bi güzel çok canım sıkkın karnımdakını hiç düşünmüyorum bile ben bitmişim zaten 2 haftadır ağlıyorum
zorlayın kızlar ya ben valla şebeklil yaptım resmen oyuncakları ağzıma sokup emmesi için dikkatini dağıtıyordum :)))) her saat başı sürekli zorluyordum.Çünkü az az emiyordu.zorlayın moralde bozmayın çünküüü caydıramazlar biziii:))
benimkide aynı ay inanmıyorum ya hepimizin bu sorunları yaşadığına börüyor büyük adam gibi yemeyince bende oturp ağlıyorum bi güzel çok canım sıkkın karnımdakını hiç düşünmüyorum bile ben bitmişim zaten 2 haftadır ağlıyorum
zezezecim yok canım nedemek istediğini anladık bu bizim ortak derdimiz oldu canım :)valla bizimki benimle resmen inatlasıyor emmemek icin senmi benmi inat diyorum bi yaygara koparıyor olay bitiiyor pes etmek zorunda kalıyorum valla bu bendende inat
valla kızlar bizimki emiyoda ne oluyo?çok şükür emiyor gündüzleri iyiyiz (ayakta sallayarak tuttum sürece o da)gece 10 da uyutuyorum.. en fazla 1:30 aa kadar sonra yarım saatte 40 dakkikada bazen 10 dakikada bir uyanıyr hala ıkınıyoruz çıldırıcam.gündüzleri kucaktan inmiyoruz 7kg olmuşuzdur artık ne belim kaldı.sabah kendi kendime dedm ki annelik kadınlık çoz zor işmiş.dün evimde temizlik için kadın aldım kadından çok ben yoruldum hem çocuk bak hem temizlik belim koptu akşam kocn gelir onu memnun et,gecehiç uyuma Allah sağlık versin ama biraz daha çıldırmaya az kaldı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?