Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar dünden beri benim oğlum kesinlikle mama yemiyor. 5 çeşit mama aldım her çeşit biberon ağızlığı, öğürüyor.
var mı böle bişiy yaşayan yardım ya. ağlıyorum dünden beri dudaklarımda uçuklar çıktı. mahvoldum. dr.u aradım biraz daha takip edin dedi. ama yarın kesinlikle götüreceğim.
ertuğ benzer bişiy yaşamıştın noldu senin oğlan şimdi?
aç biliyorum asla ağlamıyor sürekli gülücükler saçıyor mama uyurken bile versem dışarı püskürtüyor.sadece su içiyor. ek gıdaları da yemiyor
Valla bildiğimden demiyorum ama mamaların tadı şekerli değil sanırım dimi bi de tipik arı mama yı deneseniz şeerli ya hoşuna gider belki bilmem aklıma geldi sadece
muhallebi denedim canım ya benzer bişiy sanırım onu da yemiyor. bir de şeker 1 yaşından evvel verilmiyor ya.
Canım Lina da bazen almıyor biberonu öğürüyor, ben dudaklarına memeyi hafif hafif değdirerek ağzına vermeye çalışıyorum ve başırılı oluyorum. Gerçi benimki sadece anne sütü alıyor mamaya geçmedik ama dene istersen. İnşallah biran önce düzelir canım üzme kendini.
canım geçmiş olsun diş falan çıkarmıyo dimi diş çıkarmaya başlayınca bu tarz yememe sorunları oluyo bi de hastalarsa . ama çok zordur bir bebeğin yememesi anne için . inşallah bugün yemeye başlar .
ERTUĞ'UN anneçiiii TUĞBAA
Kayıtlı Üye
zeseze ah canım ah üzülmekten yetmeyen sütümde gitti günde 3 saat uyuyorum agzımın yarası başımın agrısı geçmez oldu ay ay .askum aynı kaç çeşit mama var yok yemiyo ben ne varsa hepsini denedim canım.kan aldılar süte alerjisine baktlar yokmuş çok şükür lağman yaptılar kakasında da bişe yok dedi.ayın 3 ünü bekliyelim kan alıcaz yine dedi dr. u şekere bakılacak böbrek bagırsak mide yani baştan sona bakılacak geçen ay çöktük resmen maddi olarakta bide özele gidiyoruz bir lağmanı 22 ye yaptlar düşün ayın 3, üne bırakması iyi oldu maaş.ogün alıyo eşim.neyse dr geldikten sonra yazmıştım hatırlarsın düzeliyo diye yok anam dün az yedi bu gün yine yemiyo şimdi kucagımda uyuyo aç aç biberonu sıkıyorum uyuyunca öyle besliyorum ben ayıkınca bagırıyo çekiyorum uyutup tekrar aynı kollarımı hissetmiyorm artık çok zor götür canım yarın sen biara yemiyodu faranjit olmuştu ogeçti hala yemiyo ben üzüntüden kafayı yicem ama oğlum yemiyooooooo
Kayıtlı Üye
canım ben su içiyo diye su içirdim devamlı sende içir bagırsakları tembelleşmesin.ertuğda suyu ve bitki çayını içiyo ama mama yok benim sütümü bile içmiyo naptım diye düşünmekten kendimi suçlamaktan başka bişe yapmıyorum.akşamları çok huzursuz oluyo gündüz bizim beyimizde gülücük saçıyo akşam kıyamet kopuyo
alla alla ya acayip bişiy bu. bi arkadaşımın da başına gelmiş. onlar ekgıdaya geçtiklerinde olmuş mamayı kabul etmemiş. ama ben ekgıdaya geçeli çok oldu. bilmiyorum valla tuğba ömür törpüsü derler ya öyleymiş ya.allah acılarını göstermesin canım.
ama ikisinin de sorunu aynı valla allah yardım etsin
Kayıtlı Üye
canım hiç sorma kucagımdan inmiyo ya napcam ben şu tahliler yapılsada bende rahatlasam şidi koydum yatagına bagırıyo kollarım koptu ya eşimdede durmuyo velet adamın kulaklarını patlatacak bagırmaktan hayırlısı gündüz neysede akşam çekemez oluyorum kız 2 saatlik uykuyla duruyorum ve kahveye dayanıcam napim uykusuzluktan trlatıcam.yese azcık neşeleniyo ama yemiyoo allahım sabır ver yardım et artık
canım hiç sorma kucagımdan inmiyo ya napcam ben şu tahliler yapılsada bende rahatlasam şidi koydum yatagına bagırıyo kollarım koptu ya eşimdede durmuyo velet adamın kulaklarını patlatacak bagırmaktan hayırlısı gündüz neysede akşam çekemez oluyorum kız 2 saatlik uykuyla duruyorum ve kahveye dayanıcam napim uykusuzluktan trlatıcam.yese azcık neşeleniyo ama yemiyoo allahım sabır ver yardım et artık
tuğba'cım kafayı yicem sütüm var emmiyor. dedim heralde sütümde sorun var mama denedim onuda almıyor fırlatıp atıyor. çıldıracam... -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
seninki de mi öznur????
allahım depresyona girdi çocuklar heralde. ben de aynen kendimi pencereden atacam az kaldı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sabahtan beri biberon yıkamaktan kaynatmaktan mama hazırlamaktan helak oldum ya kızlar. üstüm başım mama kokuyo gibi geliyo artık. ya 4.aya giriyorlar onun için midir ki acep????
çözüm düşünüyorum yok yok yok
mamayı toz veriyim arkadan su verim dedim sona oğlana sallayayım:))))))))))))))))))))))))))))9 valla bunu bile düşündüm
Sanırım bu aylar bebeklerin kapris aylarıymış.3-6 ay arasında sebepsiz kaprisler yapabiliyorlarmış arkadaşlar.Bizim hanımefendi 2 gündür sürekli emmek isitiyor ama 1 dk.emiyor basıyor bangırtıyı.Yarı uyur yarı uyanık emmeye başlayınca uyuyuveriyor.Sütümmü yetmiyor acaba diyorum ama var,Dayanamadım aç geliba deyip mama verdim onuda yiyor ama yine aynı.Uyumadığı heran ağlıyor ve mızmızlanıyor içim sızlıyor böyle yapınca .Binbir soru çözüyorum kendimce açmı?hastamı?biryerimi ağrıyor?diye...
Anne olmak dünyanın en zor işiymiş cidden.Zeseze senin oğluşda kapris yapıyor olabilir,3 gün kadar sürebiliyormuş bu kaprisler sonrasında hastalık olasılığı düşünülüyormuş.Umarım senin oğluş kapris yapıyordur ve hemencecik geçer.Benim hanımefendi yaptı kaprisini şuan uyuyor allahtan.
Çook geçmiş olsun...
kesin kesin depresyona girdiler:))) kaprislerini yiyim ben bu kuzuların ya
valla bu ayy bütün bebişlere bişeyler oldu...
oğlumd adoğru düzgün emmiyo memyi ağzına alıyo öğrüyokafamçokkarıştıısırıyoo :bbo:huysuzlaştı iyice akşamları ağlıyo:çok üzgünüm:
zeseze inş oğluşun düzelir cnm...
Kayıtlı Üye
kızlar bi ara yedi şimdi yine kesildi bencede kapris yapıyolar yalnız neşesi yerinde bizimkinin bakalım ne olcak ayın 36 ünde
seninki de mi öznur????
allahım depresyona girdi çocuklar heralde. ben de aynen kendimi pencereden atacam az kaldı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sabahtan beri biberon yıkamaktan kaynatmaktan mama hazırlamaktan helak oldum ya kızlar. üstüm başım mama kokuyo gibi geliyo artık. ya 4.aya giriyorlar onun için midir ki acep????
çözüm düşünüyorum yok yok yok
mamayı toz veriyim arkadan su verim dedim sona oğlana sallayayım:))))))))))))))))))))))))))))9 valla bunu bile düşündüm
zeseze sorma kafayı yicem. bide süt olsun diye durmadan yiyorum ama boşunaaaaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- çözüm bulamıyorum offfffff :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bakalım 15 gün sonra bidaha gidecem bakalım bu sefer nolacak ama pek umutlu değilim. inşallah kısa sürer bu huysuzluk. ama ben bu durumu 20 gündür yaşıyorum geçmicek sanırım :1no2::1no2:
offf offf aynı dertler ortak sorunlar bizdede var ama cozum yokk ac ac dolasıyor canım napcamı sasırdım ac ac nasıl buyucek bunlar
bizde bugün gidecez doktora bakalım ne kadar olmuşş bu ay çok huysuzduugamyoncuiremsu
Kızlar sorun yapmayın benim kızımda aynını yaptı ben kandıra kandıra kussa bile emzirdim.Doktora kalsa zorlamayın diyor ama ben dinlemedim.Çünkü hiç emmiyordu kızım zoraki kucağıma aldım sessiz bir ortamda gezdire gezdire emziriyordum.Şimdi düzenli emmeye başladı.Bi deneyin bakalım onuda.
valla kızlar bizimki emiyoda ne oluyo?çok şükür emiyor gündüzleri iyiyiz (ayakta sallayarak tuttum sürece o da)gece 10 da uyutuyorum.. en fazla 1:30 aa kadar sonra yarım saatte 40 dakkikada bazen 10 dakikada bir uyanıyr hala ıkınıyoruz çıldırıcam.gündüzleri kucaktan inmiyoruz 7kg olmuşuzdur artık ne belim kaldı.sabah kendi kendime dedm ki annelik kadınlık çoz zor işmiş.dün evimde temizlik için kadın aldım kadından çok ben yoruldum hem çocuk bak hem temizlik belim koptu akşam kocn gelir onu memnun et,gecehiç uyuma Allah sağlık versin ama biraz daha çıldırmaya az kaldı
(