- Konu Sahibi Biranolsun
Şuanda boyu ve kilosu nedir ?? Benim bebeğim de 3000 kg doğmuştu ama sonradan arayı kapattı.zayıf derken doktorların kullandığı tabloya göre mi yoksa çevreye göre mi zayıf ? sizin ve eşinizin boyları nasıl ?? Kansızlık iştahsızlık yapar . Bilmiyorum veriyor musunuz ama Haftada 2 kez kuzu ciğeri verseniz şahane olur. Kansızlığa en iyi gelen yiyecek. Tarifi hastalanmayancocuk sayfasından almıştım bende. Bir arkadaş daha önermiş hatta hastalanmayancocuk sayfasını.Arkadaşlar merhaba oğlum 14aylık ne yaptıysam kilo aldıramıyorum boyuda alt sınırda hareketli güleç algısı güçlü bir çocuk aslında ama görenler çok zayıf diyor kimse 14 aylık olduğuna inanmıyor değerlerine baktırmak istiyorum 1 yas aşısında bayılmıştı sadece kansızlık vardı kan damlasini ve d vitanini aksatmadan veriyorum sabah kahvaltısında hergun bir ad yumurta yer çorbalarının içine kemik suyu ılık filanda koyuyorum günlük yoğurt veririm yani elimden geleni yapıyorum hamileykende minyon bi bebek demişti doktor dogdugunda 3250 kiloydu ama minicik duruyordu kızlar kafaya takmaya başladım artık kilo o kadar değildi boyu uzamasi için daha neler yapmalıyım bu arada takviye vitamin ilacında başladım 1 ay oldu hemen hemen