Oğlum 17 aylık 40ı çıktıktan sonra herşey düzene girmişti aslında geceleri sadece 3 kez uyanıyordu.Şimdi ise gerçekten beni çileden çıkarıyor geceleri çok sık uyanıyor emziriyorum hemde bizimle aynı yatakta yatıyor beşiğe koyunca da hemen uyanıyor.Çalışıyorum gündüz 3e kadar bakıcıda bakıcıdan alır almaz emmek için yapışıyor bana 2 - 3 saat hasret gideriyor aralıksız emiyor kapatsam izin vermesem bi ağlamaya başlıyor sonu gelmiyor.Çok zor durumdayım şu an bile ağlıyor emmek için yardım edin varmı önerisi olan???
Emzirdiğin surece bunun onune geçmen imkansız. Yatmadan once cimento da yedirsen uyanır, amaç seni issetmek. En iyi yaşayan bilir derler o hesap. Emzirmeyi bırakın asla demiyorum ama bırakana kadarsabretmen gerek.
bence emmek bahane anne şahane durmundasınız. bebeğin seni istiyordur. yatarken emzirerek yatırma bence saçıyle,avucu ile ,kulağı ile oynandığı zaman bebekler uyuşup uyku moduna geçiyor hemen, zamanla gece uyanınca da bu şekilde uykuya dalmaya alışacaktır
arkadaşlara aynen katılıyorum canım emmeyi bıraktığı an tüm gece bile uyuyabilir emin ol
ama anne sütü her açıdan çok önemli 1 damlası bile ..biraz daha sabır canım
Merhaba benım oğlum 26 Aylık ben 22aylıkken kestım memeden ıkıncıye hamıleyım çünkü:)memeden keser kesmez bır mucıze oluyo ve o devamlı kalkan cocuk bütün gece uyuyor bızımkıde bızımle yatıyordu birkaç zaman önce odasını ayırdım ama sen yerın uygunsa besıgını sızın odaya koy oda emın olsun orada oldugundan güvende hısseder kendını ve bütün gece uyur ınan bana ama önce kararlı olup memeyı kesmen lazım,ben 3 günde halletmıstım meme ıstedıkce oyaladım dışarı çıkardım ılgısını başka yerlere cektım ve uç gün sonunda unuttu tavsıye ederim kolay gelsın:))