Oğlum eşyalara zarar veriyor

Kızım 12 yaşına girmek üzere otizmli. Çok fazla telefon, tablet, kulaklık, kıyafet parçalandı zamanında. Sonra gözlemlediğim şu oldu: bizim dikkatimizi istediğinde ya da odada yalnız kaldığında yapıyor. Çok fazla yalnız bırakmayın ve zamanını doldurun. Bizim çözüm böyle oldu. Bebek kardeşi var bizimkinin onunla fazla Zamsn geçirince hemen bir şeyleri parçalıyor. Bi de tangible (dokunsal sanırım) oyuncaklar var duyu markette işinize yarar

Kizlar cok teşekkür ederim ilgilenip yardimci oldugunuz icin.dediklerinizi dikkate alicagim.oglum hasta atesi cikiyordu dun aile hekimine goturdum şurup yazdirdim onlari veriyordum ama ates dusmeyince acilede götürdük igne vuruldu.bugun de cok zor bi gündü daha iyi görünüyordu ama aklima sey geldi acaba psikiyatri ilaciyla antibiyotik agri kesici ates düşürücü etkilesimemi gecti ondanmi oldugundan daha ofkeliydi çünkü bugun gercekten asiri zor bi gundu asiri öfkeliydi.... yarın psikiyatriyle telefon gorusmemiz var zaten anlatirim durumu.belkide ondan böyle oldu bakalim ne diyicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…