• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum eşyalara zarar veriyor

Aranizda bilenler bilir oglum otizmli. Öfkelendigi zaman esyalara oyuncaklara zarar veriyor.istedigi birsey olmayınca ofkeleniyor. Bugün kulakligimi istedi zarar verir diye vermedim 600 almıştım yazık günah degilmi ?daha taksitini ödüyorum. Vermedigimde ofkelendi ve akulu arabasıni (alali 3 hafta anca olmustur 2 bin aldik ) tuttu arkasından pat yere atti.ki bunu defalarca yaptı. Altına baktim arabasinin alti birakmiş.yani şuan sürebilir durumda ama bi iki atmaya tamamen tekerleri cikar yerinden.

Dün kurumda seminer vardı ceza ödül sistemi ile ilgili psikolog soruyor biz cevapliyorduk.bana.sordugunda arabasini attigimda napiyosunuz diye.arabayi odasina kaldirip odayi kilitliyorum dedim. Tamam bu ceza işte mahrum birakma sevdigi seyden dedi...

Bugün yine aynisini yapti ve bende yine aynı şekilde odaslya kaldırıp kapiyi kilitledim alamasin diye. Ama hicbir işe yaramiyor kızlar.
Babası polis arabasi ambulans almisti uzaktan kumandali aynı gün icinde yere vurup kırdı... Oyuncaklarina zarar veriyor. Onun dışında öğretmenleri gayet iyi diyor.. bizim bi türlü aşamadigimiz durum esyalara zarar vermesi...

Sizde annesiniz elbette sizinde boyle şeylerle karsilasma durumunuz oluyor. Siz napiyosunuz bununla karsilastiginizda ? Çözüm arıyorum anne olarak sizde bana yardimci olun..

Not: mesajlarınıza gec cevap verebilirim siz yazin lütfen ben size dönüş saglarim
Kızım 12 yaşına girmek üzere otizmli. Çok fazla telefon, tablet, kulaklık, kıyafet parçalandı zamanında. Sonra gözlemlediğim şu oldu: bizim dikkatimizi istediğinde ya da odada yalnız kaldığında yapıyor. Çok fazla yalnız bırakmayın ve zamanını doldurun. Bizim çözüm böyle oldu. Bebek kardeşi var bizimkinin onunla fazla Zamsn geçirince hemen bir şeyleri parçalıyor. Bi de tangible (dokunsal sanırım) oyuncaklar var duyu markette işinize yarar

Kizlar cok teşekkür ederim ilgilenip yardimci oldugunuz icin.dediklerinizi dikkate alicagim.oglum hasta atesi cikiyordu dun aile hekimine goturdum şurup yazdirdim onlari veriyordum ama ates dusmeyince acilede götürdük igne vuruldu.bugun de cok zor bi gündü daha iyi görünüyordu ama aklima sey geldi acaba psikiyatri ilaciyla antibiyotik agri kesici ates düşürücü etkilesimemi gecti ondanmi oldugundan daha ofkeliydi 😒 çünkü bugun gercekten asiri zor bi gundu asiri öfkeliydi.... yarın psikiyatriyle telefon gorusmemiz var zaten anlatirim durumu.belkide ondan böyle oldu bakalim ne diyicek.

Back