• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglum erkek oldu teyzeleri:)))))))))))

Ofeliya

hayatımın aşkı 3 erkek)))
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
3.312
2
116
Ankara
sonunda benım oglumda sunnet oldu.cok mutluuyum tarif edilemez bır duygu.
cok agladım yaaaa.oglumda cok agladı ilk başta pişman oldum ama sonra iyiki yaptırdım dıyorum..
kızlar bu guzel haberi sizle paylaşmak istedim

haa bide bişey sorucam sunnet yaptırmış anneler cevaplarsa sevınırım nasıl iyleşicek ne kadar surede yani?kotu bişey olmaz diymi?ayy bu 2 gunu atlatsakta hayırlısıyla

sonunda benım oglumda sunnet oldu.cok mutluuyum tarif edilemez bır duygu.
cok agladım yaaaa.oglumda cok agladı ilk başta pişman oldum ama sonra iyiki yaptırdım dıyorum..
kızlar bu guzel haberi sizle paylaşmak istedim

haa bide bişey sorucam sunnet yaptırmış anneler cevaplarsa sevınırım nasıl iyleşicek ne kadar surede yani?kotu bişey olmaz diymi?ayy bu 2 gunu atlatsakta hayırlısıyla

kıss zati erkekti allah canını almasın...

hayırlı olsun canım erkekliğe ilk adımı kac yaşında acaba enim oğlum 2 buçuk yaşında

hayırlı olsun.Allah büyük düğününü de göstersin inşallah.öğretmen olarak yazıyorum 3-6 yaş arası sünnete çok uygun değil.(çocuğun psikolojisi açısından)en uygunu doğar doğmaz yaptırmak.ilk 2hafta özellikle.kısmet olurda oğlum olursa ben öyle yaptırmayı düşünüyorum

hayırlı olsun canım erkekliğe ilk adımı kac yaşında acaba enim oğlum 2 buçuk yaşında
cok tşk edrım tatlım oglum daha 23 aylık.sen yaptırdın mı canım?
hayırlı olsun.allah büyük düğününü de göstersin inşallah.öğretmen olarak yazıyorum 3-6 yaş arası sünnete çok uygun değil.(çocuğun psikolojisi açısından)en uygunu doğar doğmaz yaptırmak.ilk 2hafta özellikle.kısmet olurda oğlum olursa ben öyle yaptırmayı düşünüyorum

amın canım benım.hayırlısı allah sızede kısmet etsın

hayırlı olsun cok sevındım sızın ve oglunuz adına.. teyzesı olaraktan bendee olduda bıttı maşallahh demek ıstıyorum :) inş. düğünü oldugunda dmaatlıklar içindede görmek nasıp etsın sızleree...

hayırlı olsun cok sevındım sızın ve oglunuz adına.. Teyzesı olaraktan bendee olduda bıttı maşallahh demek ıstıyorum :) inş. Düğünü oldugunda dmaatlıklar içindede görmek nasıp etsın sızleree...

ay guzel sozlerın cın cok tşk edrım teyzesı..amın
senın oglun yoksa darısı başına varsa da allah bagışlasın tatlım

Back