oğlum elini emiyor

beybibeybi

oldğu kadar olmadğı kader
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
331
4
68
İzmir
64 günlük oğlum var ne yatıysam yalancı meme emmedi sütümü damlatıyodum memenın ucuna öyle veriyodum iki emip tukuruyodu kuru kuru verdiğimdede öğürüyodu şimdi elini emmeye basladı napcam bilmiyom eldiven takıyıom onuda emiyo nasıl vazgeçirirm

:)Çok şirin olsun yalancı memeyi emeceğine , çok zeki olacak o kesin:)

Bende emermişim parmağımı ama parmakların normal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ya o sorun bendede basladı oglum 45 gunluk yalancı memeyı emıyo ama sonra atıyo basladı elını emmeye yaa bende hıc sevmem ve ıyı degıl napcaz bende bılmıyorum

Benim erkek kuzenim geçen sene 14 yaşında bırakabildi parmak emmeyi çok fazla ilerletmesine kesinlikle müsade etmeyin. psikololog bunun korktuğunda ve yalnız olduğunu hissettiğinde yaptığını söylemişti 3-5 yaşlarında acı oje veya acı biber sürerek çözüm bulabilirsiniz zor bir durum ama ilerki yaşları için göze almalısınız çünkü büyüdüğünde parmak emdiği için kendine öz güven problemi ile karşılaşıyorsunuz alay konusu olduğunu hissettiğinde özellikle çok üzülüyordu bizzat yaşadık bu sorunu sizinde yaşamanızı istemem. :26:

Bende 5-6 yasima kadar parmak emerdim
Ablamlar hala taklidimi yapar arada.
Sag elimi emer sol elimle de kulagimla oyarndim

2 aylikken emmesi refleksten elini tanimasindan falandir heralde 7-8 aylikken hala emiyorsa o zaman telaslanabilirsiniz. aliskanlik o cunku yegenim 3 yasina gelecek hala surekli eli agzinda. bir de yalniz hisseden cocuklar emermis diyorlar .

benim oglum da 2.5 3 aya kadar emdi sonra birakti kendiliginden

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

benim kızımda 5. ayından gün alıyor ve eli ağzında oynuyor sürekli elleriyle ..elleriyle tanırmış ilk başlarda bebekler .. ilk başlarda emzik vermeye kalktı kayınvalidem zorla şekerli suya batırarak ve bazende gizli gizli ben çok sinir oldum o günler istemediğim için bende verdirmedim.. boş boş plastiği emmesini istemiyorum.. kızım eli hep ağzında 1-2 aylıkken elini emmeye başladı kv emziik ver emzik ver diye başımdaydı hep ama vermedim .. şimdilerde kızım birkaç aydır sadece acıktığında elini emiyor eline ne geçirirse ağzına sokmak dışında tabi bayağı azaldı diyebilirim el emmesi bence çok normal

:) o parmaklarını emmesi iştahımı açıyo bazen şapur şupur emecek tabi gayet normal engelleyemezsin zaten yapması gereken bişey bu

bu hafta biraz daha azaldı bu sefer ellerine bakıyo sanırım bunlar birer süreç biraz araştırdım bunu engellememek gerekiyormuş çocuk emdikçe elini ağzınadan çekersek bu sefer emmicekse bile emiyormuş uzmanlar bebekler ilk doğduklarında sadece ağızlarıyla nesneleri tanıyabildiklerini ve elini emmesinin yakın zamanda eliyle tutabildiği şeyleri ağzına götüreceği bi döneme gireceğini söylemişler bakcaz artık ilerleyen günlerde neler olcak ama o elini yerken bende onu yemek istiyorum her yerimiz salya oluyor :) kucağımdayken omuzumu emiyor sıpa

Hehehhe :)
Benim oğlum da emiyor ellerini acaba aç mı diye korksam da biliyorum ki normal bir süreç bu :)
Evet öyle tatlı ve de salyalı oluyorlar ki insan zor dayanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…