• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum elini bir dakika olsun ağzından çekmiyor

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
kızlar oğlumun eli sürekli ağzında. hiç çekmiyor.emziğe alıştıramadım bir türlü. almıyor. nasıl unutturacam ben bu alışkanlığını????

valla tecrübeli bi anne olarak doktorunuz halt etmiş diycem..güzelim daha çok küçük mutlaka bu alışkanlığından vazgeçir.biz ne sevimli falan diyoduk kızım 4 yaşında hala emiyooo..doktor eğer nıraktıramazsanız emdiği parmağı incelir ve damak yapısı bozulur dedi ayrıca dişleride öne doğru büyüyoo..bisaatten sonra bıraktırmak okadar zorki..bence emziğe alıştırabilirsin denemekten vazgeçme ayrıca şu yeni doğduğunda taktığımız eldivenler varya onları tak ama mutlaka bıraktır canımm..

bende elimi emiyordum. yalancı memeden daha iyi sonra bırakır. merak etme doktor da çaresini bulamıyo. yalancı memede sel akıtır.

benim bozulmadı gayet uzun güzel parmaklarım var. 7 yaşına kadar emmişim.

valla tecrübeli bi anne olarak doktorunuz halt etmiş diycem..güzelim daha çok küçük mutlaka bu alışkanlığından vazgeçir.biz ne sevimli falan diyoduk kızım 4 yaşında hala emiyooo..doktor eğer nıraktıramazsanız emdiği parmağı incelir ve damak yapısı bozulur dedi ayrıca dişleride öne doğru büyüyoo..bisaatten sonra bıraktırmak okadar zorki..bence emziğe alıştırabilirsin denemekten vazgeçme ayrıca şu yeni doğduğunda taktığımız eldivenler varya onları tak ama mutlaka bıraktır canımm..
valla canım ev emzikçi dükkanına döndü diyebilirim almadığım marka almadığım tür emzik kalmadı. yinede alışmıyo. :1no2:

tatlım bence bebeğin diş çıkardığı için elleri sürekli ağzında doktoruna gittiğinde bir ilaç iste damaklarına sürülen bir jel varmış o biraz rahatlatıyomuş adını bilmiyorum ama ben yarın doktora götürücem oğlumu aynı sorunu yaşıyorum oğlum nerdeyse kolunu yutacak

canım ne yapsan vazgecmıyor maalesef.kuzenımın cocuguda 4 yasında fakat hala emıyor.ama inşlallah bıraktırabılırsın.demancım sen sanslıymıssın ne dişlerine nede parmagına bişey olmamıs ama maalesef bu bırazda yapıyla alakalı.ama inşallah bişe olmaz bebısıne canım ve bırakır yasından önce

Ya aslında zamanında banada parmağını emme emdiğin parmak incelir falan dediler..
Parmak emmeyi kaç yaşında bıraktığımı hatırlamıyorum ama 10 yaşında falandım sanırım..tatlicadiarzu Hiç parmağım incelmedi, dişlerim gayet düzgün. Bunu bırakın bebekler parmaklarını emsin diye söylemiyorum ama emzik parmak emmekten daha tehlikeli, bu yüzden bebeğinin alt çene yapısı bozulan, tavşan dudak sendromuna yakalanan ve dişleri için 14 yaşındaki çocuğuna tel taktıran insanları bile tanıdım..Ayrıca bu sıcakta eldiven bebekte isilik ve pamuklanma yapar, isilikleri egzemaya döner. Benim oğlumda emzik almadığı zamanlar da dalıyor parmaklarına ama sorun yapmıyorum çok fazla çünkü sonuçlarını kendimden biliyorum..Birde sussun diye emzik vermiyorum uyurken emzik yerine kendim başının altına yastık koyup yatarak emziriyorum..Böylece emziğin zararından korunuyor..

kızlar oğlumun eli sürekli ağzında. hiç çekmiyor.emziğe alıştıramadım bir türlü. almıyor. nasıl unutturacam ben bu alışkanlığını????

aynen benim kızımda eli ağzında çıkmıyor memeyede alıştıramadım o elini nasıl emiyor bi görseniz sanki açlıktan öleceklaelaelaelaelae

benimkide aynı. 3,5 aylık tüm yüzü yara oldu ilk başta ağzını bulamadı. yanaklarını mahvetti. şimdiş direk buluyor ağzını ama emmese daha iyi. kıtlıktan çıkmış gibi emiyor maşallah

Back