artık napcamı şaşırdım oğlum hiç birşey yemek istemiyor.ağzını bi kapatıyor açmıyor...varsa yoksa emmek istiyor....doktor aç olunca dene dedi yapmadığım şey kalmadı dün sinirimden oturdum ağladım:1no2:kızlar napcam nolur bi yol gösterin artık napcamı şaşırdım.......
aramıza hoşgeldin.ben ek gıdaya başlayalı bir ay oldu hala bi gelişme yok hatta daha kötü.ah keşke bi yolu olsa aç bırakmak bazı arkadaşlarda işe yaramış sende dene istersen
Bu seneryo bana hiç yabancı değil .. Valla zorlama. Çünkü zorlayınca benimki daha çok inada bindirdi. Ben bir ara sinirlenip iki yanağını sıkıp ağzına tıkıştırmıştım o zaman kusmayı öğrendi. Doktorumuz çok kızmıştı bana. Emzirme aralarını uzun tut ve zorlayıp yemekten tiksinmesine neden olma demişti. Allah kolaylık versin. Yemeyen çocuk çoooookkkk zor.
aramıza hoşgeldin.ben ek gıdaya başlayalı bir ay oldu hala bi gelişme yok hatta daha kötü.ah keşke bi yolu olsa aç bırakmak bazı arkadaşlarda işe yaramış sende dene istersen
ya canım bende başlayalı 1 ay oldu bedede bi gelişme yok hala hiç yemez diye çok korkuyorum bende aç bıraktım mızıldadı ağladı genede yemedi napcaz bilmiyorum....:sm_confused:
shannon canım valla bende tekim sanıyodum yanlız değilmişim bende saatlerce mutfakta kalıyorum bi hevesle hazırlıyorum sonuç hüsran sürekli emmek istiyor valla şaşırdım kaldım...:sm_confused:
kibela emiyor zaten sırf emmeyle duruyo artık sütümde önceki gibi çok gelmiyo çünkü çok emiyo doymadığı için biraz bişeyler yese dengeliycek napcaz bilmiyorum....
kibela emiyor zaten sırf emmeyle duruyo artık sütümde önceki gibi çok gelmiyo çünkü çok emiyo doymadığı için biraz bişeyler yese dengeliycek napcaz bilmiyorum....
aynen arkadaşlar aynen bende yaşıyorum anlattıklarınızı. kızım 7 aylık oldu fakat ben oyun la şarkıyla 2kaşık tıkıştırmasam akşama kadar aç durucak.. saatlerce bir şeyler vermeyip aç bıraktım fakat hiç tepki bile vermiyor aynı ögünde 4 farklı çorba pişirdiğimi bilirim sevinç içinde hazırlayıp yenmeyen öyle çok yemeklerimiz olduki.. napıcaz hiç bilmiyorum doktorlar zorlamayın diyor ama zorlaamsakta yemiycekler bunu bilmiyorlar. hele benimki istemezse hatta yutmaz ağzında 25 dakika tuttugunu biliyorum ne tuzlu ne tatlı ne ekşi ne meyve en sebze seviyor sevdiği sadece yogurt o da en fazla 4ufak kaşık onu bile yediğinde teşekkür ediyorum napayım artık