• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum doymuyormu!!

blue girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
124
36
48
32
15 günlük oğlum emziriyorum yatıyorum 15 dk sonra uyanıyor sütüm var ama doymuyormu acaba mama vereyim mi ?

15 günlük oğlum emziriyorum yatıyorum 15 dk sonra uyanıyor sütüm var ama doymuyormu acaba mama vereyim mi ?
Bezinden anlarsınız onu günde kaç kere dolu dolu ıslatıyor kaç kere çiş yapıyor? Bide doktora gitmedinz mi hiç en azından sağlık ocağına gitseydiniz tartıdan bilirdiniz. Benim kızım 10 günlüktü doktor kilo almamış 10 gün sonra geri gelin dedi o sürede hep emzirdim hiç mama vermedim. Daha sonra gittik güzel kilo almış dedi mama mı vermiştik dedi bende hayır dedim öylece hep emzirdim. Sizde hep emzirin. Kaç saatte bi besliyorsunuz

Bebekler sadece açlıktan emmezler. Sizinle temas etmek isterler. Doğduktan 3 gün sonra bir de eğer şüpheniz varsa sağlık ocağında tartın. Günlük 4-5 çişli bez yumurta ağırlığında bir de kaka olursa oh mis. Kaka yoksa da endişe etme anne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabilir. Doktorlar genelde kaka yapmadığında bebeğin karın sertliğine ve huysuz olmasına göre müdahele ederler.

Doktor kilo alımı iyi dedi ama sürekli uyanıyor ağzını açar gibi yapıyor bnde doymuyor sanki diyorum

Doyup doymadigini kilo kontrolü ile anlayabilirsiniz ilk ayda bebeklerin dogduklari kilonun iki katına ulaşması beklenir. Ona göre 15 günde alması gereken kiloyu hesaplayabilirsiniz. Sizide istiyor olabilir gazı olabilir muhakkak gazını çıkarıp uyutmaya geçirin.

Back