Çocuk Hastalıkları oğlum çok hasta oldu kızlar:))))))))))))))

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sağolun kızlar teşekkür ederim öksürük krizlerine giriyor ve az az sesi yerine gelmeye başladı yawrumun o günkü haline göre çok şükür dr 10 gün sürer dedi ilaç buhar tedavisi devam edeceğiz inş iyileşecek kuzum

canımbenim..rabbim tez şifasını versin...hergüne iyi haberlerini beklıyoruz kuzunun..allahım korusun...

allah saglık sıhhat versin çocuklar hastalanınca kalbim paramparça oluyo keşke onların yerine ben hasta olsamda onlar acı çekmese diyorum evlat işte çok zor bi durum allah şifa versin.

Canım okurken çok üzüldüm çok geçmişolsun ama bebeğin iyileşmiş mesajın sonunda bu haberi okuyuncak derin bir nefes verdim.Bizi aydınlatma nezaketinde bulınduğun için çok teşekkürler.

Çok geçmiş olsun canım daha yeni gördüm umarım daha iyidir ALlah acil şifalar versin...

çok geçmiş olsun bizde yaşadık geçti canım sizede acil şifalarversin rabbim meleklerimizi korusun

teşekkür ederim kızlar
yağızdaha iyi öksürüğü hafif azaldı NEBÜLİZATÖR kiraladık hava veriyoruz şurupları felan ama uyku düzenimiz bitti umarım düzelir

allah yardımcın olsun canımbenım..dualarımızdasınız..ferah güzel haberlerini beklıyoruz..

Canım yazını yeni gördüm .Allah acil şifalar versin. İnşallah çarçabuk geçer. Evet sıkılıyoruz gezelim diyoruz ama bebeklerimiz fazla kalabalıktan hoşlanmıyor.
Hatta beni güne soktular.... Eşimin tarafı yapıyo.. Bide gitmiyorum diye kızıyolar. ama her gittiğimde emiyo mu , aaa az emiyo falan deyip duruyolar. Bide hep öpülüyo. Korkuyorum bende. Gerçekten kalabalıktan bebeklerimizi koruyup, öptürmemek gerekiyor.
Allah bütün hasta olan bebeklerimize acil şifalar nasip etsin. Bizde de idrar yolu enfeksiyonu var. İnşallah bizde hemen atlatırız.
Tekrar geçmiş olsun..

sağol canım teşekkür ederim umutcum sağolcanım

sizde heemen iyileşirsiniz inş ee sakındınmı suçlu olursun Allah ım bi büyüselerde azcık iyi olurlar gene kız eski kafalılar almıyor kafaları-tatlicadiarzu- öptürmücem ama küserlerse küssünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…