gözün aydın keri34, güzel bir geleceğe koşar inşallah. :) benim oğlum da 2 haftadır kendiliğinden ayağa kalkıp sıralıyor. dediğine göre bende 2-3 haftaya yürümesini beklesem abartmış olmam! :)
gözünaydın canım.Allah hayatı boyu doğru adımlar atmasına yardımcı olsun inşallah...
gözün aydın cnm.) benim oglumda 2 metre falan yürüyor ama yerden koltuga falan dikilemiyor nerdeyse yaşına gircek hiçte gayretide yok
oglum bugun anneannesınde yurumeye baslamıs.hemen benı aradılar annemler ust katta oturdukları ıcın yukarı cıktım.baktım oglum kendı kendıne 5-6 adım atıyor.bu gecede bıraz yurudu.sanırım yakında tamamen yurur.darısı bebegının yurumesını bekleyen annelerın basına
kaç aylıkken yürümeye başladı bebişin
gözün aydın canım bizimkide yürüyordu düştü ve ağlamaya başladı ogün bugün emeklemeyi tercih ediyor bakalım ne zaman ayaklanacak
benımkıde 1 yasında gırıcek 13martta yurumeye basladı canım 2 3 gundur sureklı olmasada gun ıcınde yaklasık 20 30 adım atıodur 2aydır sıralıodu bı turlu popo kalkmadı yerınden sukur ama yandık heralde bundan sonra off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?