• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi oglum bugun yurumeye basladı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
gözün aydın keri34, güzel bir geleceğe koşar inşallah. :) benim oğlum da 2 haftadır kendiliğinden ayağa kalkıp sıralıyor. dediğine göre bende 2-3 haftaya yürümesini beklesem abartmış olmam! :)

tesekkur ederım canım.olabılır tabı ama her bebegın gelısımı farklı.bızımkı gec emekledı mesela,fazla emeklemeden sıralamaya basladı.bıde yurutulmeyı cok ıstıyordu.sımdı bıle bır kac adım atıp elımıze yapısıyor yurutelım dıye.ne yapsın boyle daha kolay tabı:)

benim bebeğim 13 aylık yürüteçle heryere gidiyor ama emekleme henüz yok bende heyecanla bekliyorum yürümesini

oglum bugun anneannesınde yurumeye baslamıs.hemen benı aradılar annemler ust katta oturdukları ıcın yukarı cıktım.baktım oglum kendı kendıne 5-6 adım atıyor.bu gecede bıraz yurudu.sanırım yakında tamamen yurur.darısı bebegının yurumesını bekleyen annelerın basına

ayy çok sevindim ne güzell maşallah...darısı benim tembel kızımın başına:)

gözün aydın canım bizimkide yürüyordu düştü ve ağlamaya başladı ogün bugün emeklemeyi tercih ediyor bakalım ne zaman ayaklanacak

gözün aydın canım bizimkide yürüyordu düştü ve ağlamaya başladı ogün bugün emeklemeyi tercih ediyor bakalım ne zaman ayaklanacak

sagol canım.evet cocuk yururken dustugu zaman korktugu ıcın sanırım yurumeyı bırakıyor bır sure ama yakında yıne heveslenıp baslar yurumeye

benımkıde 1 yasında gırıcek 13martta yurumeye basladı canım 2 3 gundur sureklı olmasada gun ıcınde yaklasık 20 30 adım atıodur 2aydır sıralıodu bı turlu popo kalkmadı yerınden sukur ama yandık heralde bundan sonra off

benımkıde 1 yasında gırıcek 13martta yurumeye basladı canım 2 3 gundur sureklı olmasada gun ıcınde yaklasık 20 30 adım atıodur 2aydır sıralıodu bı turlu popo kalkmadı yerınden sukur ama yandık heralde bundan sonra off

hadı hayırlı olsun canım benımkıde 28 martta yasına gırecek.artık her dakıka pesınde olma gunlerı baslıyor.

benim kızımda çarşamba yaşına gircek
3 aydır filan tutunup kalkıyo koltukalra tırmanıyo yerde otururken kendisi kalkıp dikilyo tek elinden tutnca yürümüyo koşuyoama kendisi yürümüyo galiba korkuyo sıraladıktan sonra 1 aya kalmaz yürür demişlerdi oysakiii gerçi bu halide yetiyo canımın çıkmasına ama yürüse daha bi güzel olur
hayırlısını versinAllah

Back