• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi oglum bugun yurumeye basladı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
oglum bugun anneannesınde yurumeye baslamıs.hemen benı aradılar annemler ust katta oturdukları ıcın yukarı cıktım.baktım oglum kendı kendıne 5-6 adım atıyor.bu gecede bıraz yurudu.sanırım yakında tamamen yurur.darısı bebegının yurumesını bekleyen annelerın basına

canım yaa hadi gözünaydın şimdi oğluşun paytak paytak dolanır ortalıklarda darısı benim kızmın başına:))

ayy valla benim oğluş yürümüş gibi sevindim.maşallh
benimkide 11 ayını bitirdi ve bi kaç gündür koltuğa tuutunup kalkıyo
yürmeside sanırım 1 ay sonra olur
çok istiyorum ve heycanla bekliyoruumm
siziki ayağa kalmayı öğrendi,kten ne kadar zaman sonra yürüdü hatırlıyomusunuz???

Son düzenleme:
ayy bizde ne sevinmiştik oğlullarım yürüdüğü zaman hatta ben abartıp ağlamıştım sevinçten..tü tü maşşalah deyin bak nazar değer sonra ...

Canım gözünaydın..benim oğluşumda az az sıralıyor ,tutunarak ayağa kalkıyor ama henüz yürümüyor..darısı başımıza..

maaşallah darısı başımıza inşallah bizimkilerde başlar bende çok istiyorum yürümesini:nazar:

hadi gözün aydın canım maşallah darısı bizim başımıza.........ayyyyy inşallah bende görürüm...

ayy valla benim oğluş yürümüş gibi sevindim.maşallh
benimkide 11 ayını bitirdi ve bi kaç gündür koltuğa tuutunup kalkıyo
yürmeside sanırım 1 ay sonra olur
çok istiyorum ve heycanla bekliyoruumm
siziki ayağa kalmayı öğrendi,kten ne kadar zaman sonra yürüdü hatırlıyomusunuz???

sagol canım ya.oglum yaklasık 1 aydır tutunup kalkıyor ve sıralıyordu.aksamda ılk adımlarını attı

tatlım çok sevindim gözün aydın.artık koşturur durursun peşinden:))Valla yürüyünce biraz daha zorlaşıyor gibi bizimki şimdilik sıralıyor ama bu haliyle bile istediği yere tırmanıp istesiğini devirip yıkıp kırıyor.

tatlım çok sevindim gözün aydın.artık koşturur durursun peşinden:))Valla yürüyünce biraz daha zorlaşıyor gibi bizimki şimdilik sıralıyor ama bu haliyle bile istediği yere tırmanıp istesiğini devirip yıkıp kırıyor.

canımm sagol.galıba oyle ama sımdıde ugrastırıyor bızı.ıkı dakıka gozunu ayırmaya gor ne ısler becerıyor valla.sadece yıkıp kırsalar bıde dusuyorlar aklım gıdıyor bır yerıne bısey olacak dıye.

gözün aydın keri34, güzel bir geleceğe koşar inşallah. :) benim oğlum da 2 haftadır kendiliğinden ayağa kalkıp sıralıyor. dediğine göre bende 2-3 haftaya yürümesini beklesem abartmış olmam! :)

gözün aydın cnm.) benim oglumda 2 metre falan yürüyor ama yerden koltuga falan dikilemiyor nerdeyse yaşına gircek hiçte gayretide yok

Back