• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglum biberon, emzik almiyor :((

gamzeleyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
150
8
96
38
İstanbul
Oglum uc bucuk aylik haftaya ise basliycam ama biberon ve emzik almiyor denemedigim marka kalmadi .. Kasikla vermeye calistim yok diliyle itiyor. Sade anne sutu veriyorum. Bugun alti saat emzirmedim biberon aldin diye ben pes ettim o etmedi :(( Lutfen deneyimli anneler bana akil verin oglum ac kaliyor

emzik kullanması şart mı benim oğlumda kullanmadı zararlı hem diş yapısını bozuyor ayrıca canım hatalı cümle kuruyorsun yazdığın pek anlaşılır değil

Oglum uc bucuk aylik haftaya ise basliycam ama biberon ve emzik almiyor denemedigim marka kalmadi .. Kasikla vermeye calistim yok diliyle itiyor. Sade anne sutu veriyorum. Bugun alti saat emzirmedim biberon aldin diye ben pes ettim o etmedi :(( Lutfen deneyimli anneler bana akil verin oglum ac kaliyor

bu konuyu açmanız iyi olmuş, bende aynı durumdayım, size de kolay gelsin. emzik neyse ne de biberon çok önemli beslenmesi için. sağdığım bir sürü sütü bakıcı nasıl verecek, kaşıkla çok zor oooffffff. biberon için bende aç bıraktım yok almıyor kaçık desen rezillik süt ziyan oluyor hem 10-15 kaşıktan sonra almıyor çok gaz da oluyor. biz yeni 4 aylık olduk artık anne sütü ile kaşık maması yapıp ona alıştırıcam. kızlar aranızda anne sütü verip, çalışmaya başlayınca biberona geçen yok mu? nasıl alıştırdınız yazın ne olur...

bende aynı durumdayım. 9saat aç bıraktım 3,5 aylık oğlumu gene de biberon tutmadı.sağdığım sütleri damlalıkla verdim çok uzun sürdü ve çok hava yuttuğu için aralarda gazını alıp tekrar devam ettim. bu seferde süt soğudu.tekrar ısıt tekrar ver offf allah bilir 2sefer ısıtılınca besin değerleride kaybolmuştur. neticede 4.aya bir hafta kala muhallebilere geçtim şimdi beş aylık çorbayla besleniyor. ama arkadaşlar internette araştırdım böyle bebekler olabiliyor tavsiye şu;uykuya dalarken sakin ve sessiz bir ortamda meme ya da biberon verme (meme istemeyen de olabiliyr). bende öyle yapıyorum. gündüz çorba,gece uyurken çok şükür uykusunda biberon alıyor 2 sefer o da bana yeter. ve lütfen kimse etrafında konuşanları dinleyip morelini bozmasın nedense herkesin tavsiyesi ve önersi çok ama yardıma gelince kimse yok. en iyisini anne bilir!!
:23:

Back