- 25 Temmuz 2012
- 164
- 54
ben gaziantep te yaşıyorum canım malesef istanbul la ilgili bir bilgim yokIstanbulda onereceginiz cildiye var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gaziantep te yaşıyorum canım malesef istanbul la ilgili bir bilgim yokIstanbulda onereceginiz cildiye var mi?
Corasatin başta bize de iyi geldi sonra etkisi azaldı ama şimdi iyiyiz Allah'a şükürgecmiş olsun canım benim bebgimdede 3 ay gibi basladı 4 ay gfelan sürdü gecti. ama yumurtanın beyazına alerji vardı benim yediğime.vucududa nemli tutmak lazım . corasatim iyi gelmişti.
Yulafı bende deneyeceğim. SaolCnm ben de 3 haftadır bioderma kullanıyorum çok iyi geldi yulaf ı da yapıyorum
Yulaf yapamadım 1 haftadır tekrar yanaklar kızarmaya başladı. Acaba ondan mı m tesadüf mü bilmiyorum. En azından kabullendim bu durumu.Yulafı bende deneyeceğim. Saol
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Önce korkma telaşlanma. Geçici olduğunu hep hatırla. Ben banyodan önce yulaflı suda 15 dakika bekletiyorum.leğenine bol yulaf dök. Elinle her yerine sür. Ve biodermanın atoderm serisi var. Hemen al. Banyoda şakın lifleme ve vücudu yatışana kadar şampuanlama. Yulafta beklettikten sonra atoderm yağı vücuduna sür. Kuruladıktan sonra da atoderm krem sür. Atoderm kremi her sabah sür. Kıyafetlerini her gün değiştir ve gecelik giydir. Bize de hiçbir krem fayda sağlamamıştı ama advantan çok iyi gelmişti. Kortizonlu bi krem ama korkma sür. İyileşince dediklerimi yap. İnan'ı toparlayacak.Atopik dermatit benim oplumda da var kullandığımız ilaçlar fayda etmedi.Üstelik kaşıntısıda var hiç uyumuyor.Kızarıklar çoğaldı ne yapıcam bilmiyorum özele götürüyrz hiç bi faydası yok devlet hastanesinden randevu aldım umarım ordaki doktorun faydası olur oğlumu o halde görmeye dayanamıyorum artıkSizler nasıl kurtuldunuz bu hastalıktan lütfen yazın bana
A bi de çook al ev alevlendiğinde kortizonlu kremden önce izotonik suyu sargı bezine enjekte edip onu sürüyordum kuruyunca kortizonlu kremi sürüyordumSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Önce korkma telaşlanma. Geçici olduğunu hep hatırla. Ben banyodan önce yulaflı suda 15 dakika bekletiyorum.leğenine bol yulaf dök. Elinle her yerine sür. Ve biodermanın atoderm serisi var. Hemen al. Banyoda şakın lifleme ve vücudu yatışana kadar şampuanlama. Yulafta beklettikten sonra atoderm yağı vücuduna sür. Kuruladıktan sonra da atoderm krem sür. Atoderm kremi her sabah sür. Kıyafetlerini her gün değiştir ve gecelik giydir. Bize de hiçbir krem fayda sağlamamıştı ama advantan çok iyi gelmişti. Kortizonlu bi krem ama korkma sür. İyileşince dediklerimi yap. İnan'ı toparlayacak.
Vücudunda artık açılmalar oluyo özellikl3 boynunda sulu yaraya çeviriyo acaba sütümden mi oluyo diye şüpheleniyorum bendeA bi de çook al ev alevlendiğinde kortizonlu kremden önce izotonik suyu sargı bezine enjekte edip onu sürüyordum kuruyunca kortizonlu kremi sürüyordum
Ben 3 ay diyet yaptım ama boşuna çıktı benimki. Sizin durumunuzu bilemiyorum. Şimdi ne kullanıyorsunuz cildineVücudunda artık açılmalar oluyo özellikl3 boynunda sulu yaraya çeviriyo acaba sütümden mi oluyo diye şüpheleniyorum bende
Anne olarak psikolojik savaş yaşıyorsun gerçekten. Biz de alerji testi yaptırdık. Epey para harcadık. Umutlandık, ağladık. Allah dermansız dert vermesin ama ne yaşarsan o zor geliyor.Beni anlattın sanki yıllar geçti ama unutamıyorum..
bizde küçüktük..
hastane hastane gezdik oğlum için ..
alerji testi yapıldı hiçbirşey çıkmadı ..
hiçbir gıdaya karşı alerjisi yok ama yüz kıpkırmızı
anne olarak çok etkilendim
zor bir dönemdi çok şükür atlatık saydığınız tüm kremler bizede verildi araştırdık kullanmadık
bir dr bulduk o bize biadermayı kullanın dedi banyodan sonra tüm vücuduna kuru kalmayacak şekilde..
el için sabunu zeytinyağlı sabun ..
bebe yağı asla kullanma dedi .
şuan 5 yaşındayız ve geçti bizde çok sükür..
Kortizonlu bi ilacı var Çocuk doktorumuz verdi .Nerisona C krem bi bununun geçiyo kullanmayınca tekrarlıyor kullanınca da cildinin rengi açılıyo beyaz oluyor. Yan etkisinden dolayı. Cildiye doktoruda coresatin pembe kutusunu yazdı o da hiç fayda etmedi o kadar kullanmama rağmen.Ben 3 ay diyet yaptım ama boşuna çıktı benimki. Sizin durumunuzu bilemiyorum. Şimdi ne kullanıyorsunuz cildine
Advantan denediniz mi? Kortizonlu krem bu da. Bu bize çok iyi geldi. Geçtikten sonra dediğim şeyleri yaparsanız düzenli olarak, umarım tekrar etmez.Kortizonlu bi ilacı var Çocuk doktorumuz verdi .Nerisona C krem bi bununun geçiyo kullanmayınca tekrarlıyor kullanınca da cildinin rengi açılıyo beyaz oluyor. Yan etkisinden dolayı. Cildiye doktoruda coresatin pembe kutusunu yazdı o da hiç fayda etmedi o kadar kullanmama rağmen.
Evet ya aynn oyle oluyo sanki en buyuk dert buymus gibi geliyor.kizimn cildini puruzsuz gorememek beni cok üzüyor.buna da sukur.gecme olasiligi yuksek yinede.allahm dermansiz dert vermesinAnne olarak psikolojik savaş yaşıyorsun gerçekten. Biz de alerji testi yaptırdık. Epey para harcadık. Umutlandık, ağladık. Allah dermansız dert vermesin ama ne yaşarsan o zor geliyor.
Öncelikle geçmiş olsun aynı sıkıntı bende de var Bana doktor vücut yağı verdi birde kaşıntı ilacı o biraz rahatlatıyor ama kızarıklık çok olduğunda kortizonlu ilaç sürüyorum mecburiyetten başka türlü geçmiyor ne yazık ki.. tekrarlayan bi hastalık olması kötü tam geçti diyosun somra tekrar çıkıyor. Kan testi yaptırıcaz yediklerinden de olabilir miş bakalım ne çıkacakEvet ya aynn oyle oluyo sanki en buyuk dert buymus gibi geliyor.kizimn cildini puruzsuz gorememek beni cok üzüyor.buna da sukur.gecme olasiligi yuksek yinede.allahm dermansiz dert vermesin
Bzde mustela nin nemlendiricisin kullaniyorz sabah aksam.kremi biraktim yine artmaya basladi ee ara vermm lazm bir hafta kadar bu sure zarfinda yine iyice alevlenecek.insan caresiz hissediyor kendiniÖncelikle geçmiş olsun aynı sıkıntı bende de var Bana doktor vücut yağı verdi birde kaşıntı ilacı o biraz rahatlatıyor ama kızarıklık çok olduğunda kortizonlu ilaç sürüyorum mecburiyetten başka türlü geçmiyor ne yazık ki.. tekrarlayan bi hastalık olması kötü tam geçti diyosun somra tekrar çıkıyor. Kan testi yaptırıcaz yediklerinden de olabilir miş bakalım ne çıkacak
Çok fazla kaşıntı yapar dedi doktor bizimki zaten kıpır kıpırdı kaşıntı ilacı rahaylattı biraz doktoruna danışıp sende kullanabilirsin.Birde çok fazla kalın giydirme terledikçe de artıyormuş kızarıklıklarBzde mustela nin nemlendiricisin kullaniyorz sabah aksam.kremi biraktim yine artmaya basladi ee ara vermm lazm bir hafta kadar bu sure zarfinda yine iyice alevlenecek.insan caresiz hissediyor kendini